ВПС Вааса - АС Оулу

Икьонен - Финландия

16.09.2020 18:30

1 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.80 (среден)

Днешната прогноза е за мача между футболните отбори на ВПС Вааса и АС Оулу от поредния кръг на шампионата в Икьонен на Финландия. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите играчи срещу противниковия отбор на АС Оулу.

Факти и данни за предстоящия футболен двубой:

ВПС Вааса

ВПС Вааса се намират на 5-та позиция в класирането с актив от 22 точки, след 6 победи, 4 равенства и 3 загуби от началото на първенството, като в изиграните 13 двубоя са отбелязали 22 попадения в мрежата на противниците си и са получили 19 гола в мрежата си. На своя терен отборът има 7 срещи досега, в които е записал 4 победи, 3 равенства и нито една загуба у дома, при обща голова разлика 13-6.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Вепси са записали 3 победи, 2 равенства и една загуба, като са вкарали в мрежата на своите противници 12 гола и са получили 9 попадения от футболистите на своите съперници.

АС Оулу

Гостуващият отбор на АС Оулу е водач във временното подреждане с актив от 31 точки, след 9 победи и 4 равенства, като състава все още е без загуба от началото на сезона, като в изиграните 13 двубоя има голова разлика 20-6. Далеч от дома тимът има 6 двубоя до момента, в които има 4 победи, 2 равенства и нито една загуба навън, реализирал е 9 гола във вратата на своите домакини и е позволил да му вкарат 4 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството съставът на АС Оулу е записал 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика 10-3.

ВПС Вааса - АС Оулу - преки срещи

В последните 5 изиграни двубоя между двата противника, тимът на ВПС Вааса има спечелени 2 успеха, отбора на АС Оулу също има спечелени 2 успеха, а една среща е завършил с равенство, при обща голова разлика 7-4. В предишните 2 мача пред своите фенове с тима на АС Оулу, Домакините от ВПС Вааса са постигнали 2 успеха.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините от ВПС Вааса е с 3 последователни победи в първенството, а у дома постигна успех в предишния си двубой.

Съставът на гостите постигна реми в предишната си среща в шампионата, а при гостуванията си постигна равенство в последната си среща.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.80