Утенис Утена - Атлантас Клайпеда

А Лига - Литва

26.07.2017 18:00

1 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.70 (среден)
bet365

Днес ще се опитам да дам прогноза за футболния сблъсък от поредния кръг на футболното първенство в А Лига на Литва между футболните състави на Утенис Утена и Атлантас Клайпеда. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Атлантас Клайпеда на Утенио.

Информация за предстоящия мач:

Утенис Утена

Домакините заемат 5-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 20 точки, от 5 победи, 5 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 17 срещи са отбелязали 12 гола във вратата на противниците си и са позволили да им отбележат 22 попадения в собствената мрежа. На собствения си стадион Утенис Утена е изиграл 9 мача, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 3 загуби, вкарал е 6 гола в противниковата врата и е допуснал 12 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Утенис Утена са постигнали 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 3 гола и получени 6 гола.

Атлантас Клайпеда

Отборът на гостите от Атлантас Клайпеда се намира на 4-то място в таблицата с временното подреждане с 21 точки, натрупани след 5 победи, 6 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 17 срещи е реализирал 21 попадения в противниковата врата и е получил 20 гола в своята мрежа. При визитите си отборът е изиграл 9 срещи досега, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 3 загуби, отбелязал е 9 попадения във вратата на посрещащите го отбори и е допуснал 10 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в А Лига играчите на Атлантас Клайпеда са постигнали 3 равенства и 3 загуби и не са записали нито една победа, при обща голова разлика 4 вкарани и 9 получени гола.

Утенис Утена - Атлантас Клайпеда - директни двубои

В предишните 5 играни сблъсъка между двата съперника, Утенис Утена няма нито една победа, отбора на Атлантас Клайпеда е записал 3 успеха, а 2 мача са завършили наравно, при общо голово съотношение 3-10. В последните 2 срещи пред своите почитатели с състава на Атлантас Клайпеда, Домакините от Утенис Утена нямат победа, едно равенство и една загуба.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Тимът на Утенис Утена има успех в последната си среща в Литва, а на своя стадион има победа в предишната си среща.

Отборът на гостите от Атлантас Клайпеда допусна поражение в последния кръг в шампионата на Литва, а при визитите си стигна до равенство в предишния си мач.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.70

bet365