Уотърфорд - Брей Уондърърс

Първа Дивизия - Ирландия

24.06.2022 21:45

1 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:OVER
Коефициент:1.73 (среден)
bet365

Прогнозата за днес е за футболната среща от 19-ия кръг на настоящият футболен сезон в Ирландия в Първа Дивизия между футболните състави на Уотърфорд и Брей Уондърърс.

Статистика за предстоящия мач:

Уотърфорд

Уотърфорд заемат трета позиция във временното класиране с актив от 32 точки, от 10 победи, 2 равенства и 4 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 16 срещи са реализирали 35 гола във вратата на противниците си и са допуснали 16 гола в мрежата си. На домашна сцена Уотърфорд е изиграл 8 срещи до момента, в които има 5 победи, 1 равенство и 2 загуби, отбелязал е 14 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 7 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия съставът на Уотърфорд е постигнал само победи и доказват, че са в прекрасна форма, като са вмъкнали на противника си 18 попадения и са инкасирали 3 попадения.

Брей Уондърърс

Съставът на гостите от Брей Уондърърс е 7-ми във временното подреждане с актив от 17 точки, натрупани след 3 победи, 8 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 18 мача има отрицателна голова разлика 16-30. Навън тимът има 9 двубоя, в които е записал 2 победи, 5 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 8-9.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия футболистите на Чайките са постигнали 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 9-13.

Уотърфорд - Брей Уондърърс - преки двубои

В последните 2 изиграни мача между двата съперника, тимът на Уотърфорд е записал 2 успеха, а отбора на Брей Уондърърс няма постигната нито една победа, при общо голово съотношение 5-1. В предишната среща на своя терен Уотърфорд Спорт Център с Брей Уондърърс, играчите на Уотърфорд са постигнали 1 победа.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините е с 6 последователни победи в Ирландия, а на собствения си стадион е с 3 успеха.

Съставът на Брей Уондърърс има загуба в предишната си среща в шампионата, а на чужд терен е с 3 последователни равни срещи.

 

Прогноза: OVER   Среден Коефициент: 1.73

bet365