Университатя Крайова - Газ Метан Медиаш

Лига I - Румъния

31.01.2020 20:00

3 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.90 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за футболната среща между футболните отбори на Университатя Крайова и Газ Метан Медиаш от 23-ия кръг на шампионата в Лига I на Румъния. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите играчи срещу Газ Метан Медиаш.

Накратко факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Университатя Крайова

Играчите на Университатя Крайова са 4-ти в таблицата с актив от 37 точки, след 11 победи, 4 равенства и 7 загуби от започването на първенството, като в изиграните 22 двубоя са успели да вкарат 31 гола във вратата на противниците си и са получили 22 гола във вратата си. Като домакин Университатя Крайова е играл 11 срещи досега, в които е записал 8 победи, 1 равенство и 2 загуби, вкарал е 21 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 9 гола в мрежата си.

В предишните си 6 мача в първенството отборът на Сините лъвове има на сметката си 3 победи и 3 загуби, като са записали в противниковата мрежа 8 попадения и са получили 6 попадения от играчите на противниците си.

Газ Метан Медиаш

Гостуващият тим на Газ Метан Медиаш е 5-ти във временното подреждане с 36 точки, записани след 10 победи, 6 равенства и 6 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 22 двубоя е реализирал 29 гола в противниковата врата и е получил 25 попадения в мрежата си. Навън тимът има 11 срещи до момента, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 11-15.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига I тимът на Газ Метан Медиаш има на сметката си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са отбелязали в противниковата мрежа 4 гола и са получили 4 гола от противниците си.

Университатя Крайова - Газ Метан Медиаш - директни двубои

В последните 5 изиграни срещи между двата състава, тимът на Университатя Крайова е записал 3 победи, Газ Метан Медиаш е записал една победа, а в един сблъсък двата отбора са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 9-5. В последните 2 срещи у дома срещу отбора на Газ Метан Медиаш, Домакините от Университатя Крайова имат 2 успеха.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на Университатя Крайова има поражение в последния си двубой в Румъния, а на собствения си терен е в серия от 4 последователни победи.

Отборът на гостите е в серия от 2 последователни победи в шампионата, а далеч от дома има победа в последния си мач.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.90

bet365