Университатя Крайова - Ботошани

Лига I - Румъния

13.08.2017 17:30

1 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.91 (среден)
bet365

Прогнозата за днес е за срещата между тимовете на Университатя Крайова и Ботошани от 6-ия кръг на футболния сезон в Лига I на Румъния.

Накратко информацията за днешната среща:

Университатя Крайова

Играчите на състава домакин са 6-ти в класирането с 9 точки, след 2 победи и 3 равенства, като състава все още е без загуба от старта на шампионата, като в изиграните общо 5 срещи са вкарали 6 попадения и са получили 3 гола в собствената мрежа. Като домакин Университатя Крайова има 3 двубоя, в които е записал една победа, 2 равенства и все още няма загуба у дома, реализирал е 4 гола във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 2 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 двубоя в първенството съставът на Университатя Крайова е постигнал 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 7-3.

Ботошани

Гостуващият тим на Ботошани е 1-ви във временното класиране с 13 точки, след 4 победи и едно равенство, като състава все още не е допуснал загуба от старта на сезона, като в изиграните общо 5 срещи е отбелязал 11 гола и е получил 3 гола в мрежата си. Далеч от дома тимът има 2 двубоя до момента, в които има 2 поредни победи, вкарал е 4 гола във вратата на приемащите го отбори и е допуснал само един гол в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Лига I тимът на Ботошани има записани 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 11 вкарани и 6 получени гола.

Университатя Крайова - Ботошани - преки двубои

В предишните 5 изиграни двубоя между двата състава, съставът на Университатя Крайова е постигнал една победа, отбора на Ботошани е спечелил 3 победи, а в 1 среща двата тима са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 3-6. В последните 2 мача пред своите почитатели с състава на Ботошани, Домакините от Университатя Крайова са записали една победа и едно равенство.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините постигна успех в предишния кръг в Румъния, а на собствения си стадион е в серия от 2 поредни равни срещи.

Съставът на гостите е с 4 успеха в Румъния, а на чужд терен е в серия от 2 последователни успеха.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.91

bet365