Уленсакер Киса - Волеренга Осло 2

Втора Дивизия - Група 2 - Норвегия

19.09.2022 19:00

3 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:OVER
Коефициент:1.22 (среден)

Прогнозата днес е за футболната среща от 22-ия кръг на футболното първенство в Норвегия в Втора Дивизия - Група 2 между футболистите на Уленсакер Киса и Волеренга Осло 2.

Накратко факти и статистика за предстоящия мач:

Уленсакер Киса

Футболистите на състава домакин са 2-ри в класирането с общ сбор от 46 точки, след 14 победи, 4 равенства и 2 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 20 мача са успели да реализират 62 попадения във вратата на съперниците си и са позволили да им отбележат 28 попадения във вратата си. На своя терен съставът на Уленсакер Киса има 10 мача досега, в които е записал 8 победи, 2 равенства и нито една загуба у дома, при голова разлика 36-15.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Уленсакер Киса имат в актива си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, като са отбелязали 24 попадения и са допуснали 8 попадения.

Волеренга Осло 2

Съставът на гостите от Волеренга Осло 2 се намира на 12-то място в класирането с общ актив от 22 точки, събрани след 7 победи, 1 равенство и 12 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 20 срещи е успял да реализира 36 попадения в противниковата врата и е получил 56 гола в своята врата. Навън тимът има 9 двубоя досега, в които има 1 победа, 1 равенство и 7 загуби, отбелязал е 7 попадения във вратата на противниците си и е получил 25 гола в своята мрежа.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Волеренга Осло 2 има на сметката си 2 победи и 4 загуби, като са вкарали в мрежата на своите съперници 11 попадения и са получили 22 попадения от футболистите на своите съперници.

Уленсакер Киса - Волеренга Осло 2 - преки двубои

В последният двубой между двата тима, Уленсакер Киса е спечелил една победа, а отбора на Волеренга Осло 2 няма записана нито една победа.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините от Уленсакер Киса има загуба в последния кръг в Норвегия, а на собствения си стадион е в серия от 4 победи.

Тимът на гостите е в серия от 4 поредни поражения в първенството, а като гост е в серия от 2 последователни поражения.

 

Прогноза: OVER   Среден Коефициент: 1.22