Уленсакер Киса - Тромсьо

Първа Дивизия - Норвегия

29.09.2020 20:00

0 - 7

футболна прогноза резултат
Прогноза:2
Коефициент:1.65 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за мача между футболистите на Уленсакер Киса и Тромсьо от поредния кръг на настоящият шампионат в Норвегия в Първа Дивизия. Уленсакер Киса излизат срещу гостуващите футболисти на Тромсьо на своя стадион.

Информация за днешната футболна среща:

Уленсакер Киса

Уленсакер Киса са 12-ти в таблицата с общ сбор от 17 точки, събрани след 4 победи, 5 равенства и 7 загуби от началото на първенството, като в изиграните 16 двубоя имат голова разлика 28-34. У дома Уленсакер Киса има 9 срещи до момента, в които е записал 3 победи, 3 равенства и 3 загуби, реализирал е 18 попадения в противниковата врата и е получил 16 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия съставът на Уленсакер Киса е записал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 12 гола и получени 12 гола.

Тромсьо

Отборът на гостите от Тромсьо е на второ място във временното класиране с 38 точки, постигнати след 12 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 двубоя има голова разлика 30-12. Далеч от дома тимът е изиграл 8 двубоя, в които е записал 5 победи, 1 равенство и 2 загуби, отбелязал е 11 гола в противниковата врата и е допуснал 5 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия футболистите на Тромсьо са постигнали 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 11-4.

Уленсакер Киса - Тромсьо - директни двубои

В последните 3 изиграни мача между двата съперника, тимът на Уленсакер Киса не е спечелил нито една победа, а състава на Тромсьо е спечелил 3 успеха, при общо голово съотношение 2-10. В последната среща пред своите фенове срещу отбора на Тромсьо, играчите на Уленсакер Киса нямат победа и една загуба.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините от Уленсакер Киса допусна поражение в последния си двубой в шампионата на Норвегия, а на своя стадион има поражение в последната си среща.

Тимът на Тромсьо е с 2 последователни успеха в шампионата на Норвегия, а далеч от дома постигна успех в последната си среща.

 

Прогноза: 2   Среден Коефициент: 1.65

bet365