УК Дъблин - Дъндалк

Висша Дивизия - Ирландия

23.03.2013 21:45

1 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:X2
Коефициент:1.36 (среден)
bet365

Днес ще се спра на футболния сблъсък от 4-ия кръг на текущият футболен шампионат във Висшата Дивизия на Ирландия между футболистите на УК Дъблин и Дъндалк.

Факти и данни за днешната футболна среща:

УК Дъблин

Играчите на състава домакин са 12-ти във временното класиране без спечелена точка, след 3 поражения от началото на новото футболно първенство, като в изиграните 3 мача са отбелязали 2 попадения в мрежата на противниците си и са допуснали 11 гола в своята мрежа. Като домакин УК Дъблин е играл един двубой досега, в който има 1 загуба, при обща голова разлика 0-6.

В последните си 6 официални мача в Висша Дивизия съставът на УК Дъблин е записал една победа, 1 равенство и 4 загуби, като са отбелязали в вратата на своите съперници 5 попадения и са допуснали 14 гола от съперниците си.

Дъндалк

Отборът на гостите от Дъндалк заема 6-то място във временното класиране със събрани 4 точки, от една победа, 1 равенство и една загуба от започването на шампионата, като в изиграните общо 3 двубоя е вкарал 4 попадения в противниковата врата и е получил 4 попадения в собствената мрежа. Далеч от дома отборът е изиграл 1 мач до момента, в който има една победа, реализирал е 3 гола във вратата на посрещащите го отбори и е допуснал едва едно попадение в собствената врата.

В предишните си 6 официални мача в Висша Дивизия футболистите на лилаво-белите имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са вкарали 8 гола и са допуснали 10 гола.

УК Дъблин - Дъндалк - преки двубои

В последните 5 срещи между двата състава, съставът на УК Дъблин има постигнати 2 победи, отбора на Дъндалк също има записани 2 успеха, а в един сблъсък двата отбора са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 7-6. В предишните 2 срещи на своя терен срещу състава на Дъндалк, футболистите на УК Дъблин са записали 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на УК Дъблин е с 3 поредни загуби в Ирландия, а на собствения си терен допусна загуба в предишната си среща.

Съставът на гостите от Дъндалк допусна неуспех в последния кръг в първенството на Ирландия, а при гостуванията си постигна победа в последната си среща.

 

Прогноза: X2   Среден Коефициент: 1.36

bet365