Твоокерш - Кристианстад

Първа Дивизия - Юг - Швеция

06.06.2018 16:00

1 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.80 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от 10-ия кръг на текущото футболно първенство в Първа Дивизия - Юг на Швеция между съставите на Твоокерш и Кристианстад. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу противниковия отбор на Кристианстад на своя стадион.

Статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Твоокерш

Футболистите на отбора домакин са 3-ти във временното класиране с общ сбор от 19 точки, след 6 победи, 1 равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 9 мача имат положителна голова разлика 16-11. На домашна сцена Твоокерш е изиграл 4 срещи, в които има 2 победи, 1 равенство и една загуба, вкарал е 8 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 7 гола в своята врата.

В последните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Твоокерш е постигнал 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 9-3.

Кристианстад

Гостуващият отбор на Кристианстад е 11-ти в класирането с 10 точки, записани след 2 победи, 4 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 9 мача има отрицателна голова разлика 9-13. Навън отборът е играл 4 мача досега, в които има 1 победа, едно равенство и 2 загуби, реализирал е 3 гола в противниковата мрежа и е получил 7 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия - Юг тимът на Кристианстад е постигнал една победа, 4 равенства и 1 загуба, като са вкарали в противниковата врата 6 гола и са допуснали 9 гола от противниковите отбори.

Твоокерш - Кристианстад - преки мачове

В предишните 2 играни двубоя между двата тима, Твоокерш няма нито 1 победа, състава на Кристианстад е постигнал една победа, а в една среща двата противника са си поделили точките, при обща голова разлика 2-4. В последната среща на своя терен с Кристианстад, играчите на Твоокерш нямат победа и една загуба.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Отборът на домакините допусна неуспех в последния си мач в шампионата на Швеция, а при домакинствата си постигна успех в предишната си среща.

Съставът на Кристианстад е с 3 поредни равни срещи в шампионата, а при гостуванията си стигна до реми в последния си мач.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.80

bet365