Цволе - Хелмонд Спорт

Ерсте Дивизи - Нидерландия

12.12.2022 22:00

1 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.33 (среден)

За днешна прогноза ще пиша за футболния двубой от 18-ия кръг на настоящият футболен шампионат в Нидерландия в Ерсте Дивизи между съставите на Цволе и Хелмонд Спорт.

Факти и статистика за днешния футболен мач:

Цволе

Домакините от Цволе заемат втора позиция във временното подреждане с актив от 35 точки, събрани след 11 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 16 мача имат положителна голова разлика 40-19. На домашна сцена тимът е изиграл 8 срещи до момента, в които има 4 победи, 2 равенства и 2 загуби, вкарал е 18 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 13 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Цволе имат на сметката си 5 победи и 1 загуба, при обща голова разлика 16 вкарани и 5 получени гола.

Хелмонд Спорт

Гостуващият състав на Хелмонд Спорт е 18-ти в класирането с общ сбор от 15 точки, след 5 победи и 11 загуби от началото на сезона, като в изиграните 16 мача има голова разлика 13-30. На чужд терен съставът е играл 8 срещи, в които е записал 2 победи и 6 загуби, при обща голова разлика 3-17.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Хелмонд Спорт е постигнал 2 победи и 4 загуби, при обща голова разлика вкарани 4 гола и получени 16 гола.

Цволе - Хелмонд Спорт - директни мачове

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата отбора, Цволе има записанa една победа, отбора на Хелмонд Спорт е записал 2 успеха, а в 2 срещи двата противника са завършили без да определят победител, при общо голово съотношение 9-10. В последните 2 двубоя на своя стадион Айшулделта срещу състава на Хелмонд Спорт, играчите на Цволе нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините е с 3 успеха в Нидерландия, а у дома има успех в предишната си среща.

Съставът на Хелмонд Спорт има загуба в предишния си двубой в Нидерландия, а на чужд терен постигна успех в предишната си среща.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.33