Трити Юнайтед - Коб Рамблърс

Първа Дивизия - Ирландия

20.05.2022 21:45

2 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:UNDER
Коефициент:1.83 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от поредния кръг на сезона в Ирландия в турнира Първа Дивизия между футболните отбори на Трити Юнайтед и Коб Рамблърс.

Накратко информацията за днешния футболен мач:

Трити Юнайтед

Трити Юнайтед са 5-ти в таблицата със събрани 18 точки, постигнати след 4 победи, 6 равенства и 4 загуби от започването на сезона, като в изиграните 14 срещи имат отрицателна голова разлика 17-18. На собствения си терен Трити Юнайтед е изиграл 7 мача, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 2 загуби, вкарал е 10 гола в противниковата врата и е получил 11 гола във вратата си.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Дивизия футболистите на Трити Юнайтед имат на сметката си една победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6-9.

Коб Рамблърс

Гостуващият отбор на Коб Рамблърс е 8-ми в класирането с общ сбор от 8 точки, натрупани след 2 победи, 2 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 двубоя е успял да отбележи 15 гола в противниковата врата и е допуснал 33 гола в своята мрежа. Далеч от дома съставът е играл 7 срещи досега, в които е записал 1 победа, 1 равенство и 5 загуби, вкарал е 8 попадения във вратата на приемащите го тимове и е позволил да му вкарат 16 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия играчите на Коб Рамблърс са постигнали 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 10 попадения и са получили 18 гола от противниковите отбори.

Трити Юнайтед - Коб Рамблърс - преки срещи

В последните 4 играни мача между двата състава, съставът на Трити Юнайтед има спечелени 2 победи, отбора на Коб Рамблърс няма нито една победа, а в 2 срещи двата съперника са си поделили точките, при общо голово съотношение 6-1. В последните 2 двубоя на своя терен с състава на Коб Рамблърс, футболистите на Трити Юнайтед са постигнали една победа и едно равенство.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на Трити Юнайтед е с 2 последователни равни срещи в шампионата, а при домакинствата си е в серия от 2 поредни ремита.

Отборът на гостите от Коб Рамблърс е в серия от 2 поредни загуби в първенството, а на чужд терен допусна поражение в предишния си двубой.

 

Прогноза: UNDER   Среден Коефициент: 1.83

bet365