Торпедо-БелАЗ Жодино - Городея

Висша Лига - Беларус

15.05.2020 18:00

3 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:UNDER
Коефициент:1.47 (среден)
bet365

Като днешна прогноза ще пробвам да прогнозирам футболния двубой от поредния кръг на футболния сезон в Беларус в турнира Висша Лига между футболните състави на Торпедо-БелАЗ Жодино и Городея. Торпедо-БелАЗ Жодино посрещат на Торпедо противниковия отбор на Городея.

Накратко малко факти и статистика за предстоящата среща:

Торпедо-БелАЗ Жодино

Футболистите на Торпедо-БелАЗ Жодино са на трета позиция в класирането с актив от 15 точки, след 4 победи, 3 равенства и 1 загуба от старта на първенството, като в изиграните общо 8 срещи са отбелязали 9 попадения в мрежата на противниците си и са допуснали 4 попадения в своята мрежа. Пред собствените си горещи почитатели Торпедо-БелАЗ Жодино е играл 3 мача, в които е записал 2 победи, едно равенство и все още няма поражение у дома, при голова разлика 3-0.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството отборът на Торпедо-БелАЗ Жодино има на сметката си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са вкарали в противниковата врата 7 попадения и са инкасирали 4 гола от противниковите футболни тимове.

Городея

Гостуващият състав на Городея заема 11-то място в класирането с актив от 11 точки, натрупани след 3 победи, 2 равенства и 3 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 8 двубоя има отрицателна голова разлика 5-7. При гостуванията си съставът има 4 мача, в които има 2 победи, едно равенство и 1 загуба, вкарал е 3 гола в противниковата врата и е допуснал 2 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Висша Лига играчите на Городея са записали 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 5-4.

Торпедо-БелАЗ Жодино - Городея - директни срещи

В последните 5 играни срещи между двата противника, Торпедо-БелАЗ Жодино има постигнати 2 победи, отбора на Городея е постигнал една победа, а 2 срещи са завършили наравно, при общо голово съотношение 8-5. В последните 2 двубоя у дома с Городея, Домакините от Торпедо-БелАЗ Жодино нямат победа, едно равенство и една загуба.

Текуща форма на двата състава в първенството

Съставът на Торпедо-БелАЗ Жодино постигна реми в последния си мач в първенството, а на своя стадион постигна равенство в последния си двубой.

Тимът на гостите от Городея е с 2 последователни ремита в шампионата на Беларус, а на чужд терен записа реми в предишната си среща.

 

Прогноза: UNDER   Среден Коефициент: 1.47

bet365