Тор Акурейри - Фьолнир Рейкявик

Първа Дивизия - Исландия

06.09.2012 21:00

1 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.45 (среден)
bet365

През днешният ден мисля да обърна внимание на сблъсъка от 20-ия кръг на шампионата в Исландия в турнира Първа Дивизия между футболните тимове на Тор Акурейри и Фьолнир Рейкявик.

Факти и статистика за днешната футболна среща:

Тор Акурейри

Играчите на домакините от Тор Акурейри са водачи в таблицата с временното класиране със събрани 41 точки, постигнати след 13 победи, 2 равенства и 4 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 19 мача са успели да отбележат 37 гола във вратата на противниците си и са позволили да им вкарат 20 гола в собствената мрежа. Пред собствените си винаги подкрепящи го почитатели Тор Акурейри е играл 9 срещи до момента, в които има 7 победи, 1 равенство и една загуба, при голова разлика 19-9.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия отборът на Тор Акурейри има записани 6 успеха и показват, че са в чудесна форма, като са отбелязали в мрежата на съперниците си 15 попадения и са инкасирали 5 гола от футболистите на своите съперници.

Фьолнир Рейкявик

Гостуващият тим на Фьолнир Рейкявик е 5-ти в таблицата с временното класиране с общ актив от 29 точки, събрани след 7 победи, 8 равенства и 4 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 19 срещи е реализирал 38 попадения във вратата на съперниците си и е получил 21 попадения в собствената мрежа. На чужд терен съставът е изиграл 9 мача до момента, в които има 2 победи, 5 равенства и 2 загуби, при голова разлика 19-12.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия съставът на Фьолнир Рейкявик има на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 8 гола.

Тор Акурейри - Фьолнир Рейкявик - директни срещи

В последните 3 изиграни мача между двата състава, Тор Акурейри няма спечелена нито една победа, Фьолнир Рейкявик е постигнал една победа, а в 2 срещи двата тима не са успели да се победят, при общо голово съотношение 1-3. В последната среща у дома с Фьолнир Рейкявик, Домакините от Тор Акурейри нямат победа и едно равенство.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините от Тор Акурейри е в серия от 6 поредни победи в шампионата на Исландия, като в 4 от тях е бил домакин.

Отборът на гостите от Фьолнир Рейкявик е с 2 загуби в първенството.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.45

bet365