Тистед - Кьоге

Първа Дивизия - Дания

08.04.2018 14:45

0 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.44 (среден)
bet365

През днешният ден ще се опитам да дам прогноза за срещата от поредния кръг на текущото първенство в Първа Дивизия на Дания между футболните състави на Тистед и Кьоге. Треньора на домакините извежда на своя терен своите играчи срещу противниковия отбор на Кьоге.

Факти и данни за днешния двубой:

Тистед

Футболистите на състава домакин се намират на 5-то място в таблицата с временното класиране с актив от 39 точки, натрупани след 10 победи, 9 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 25 двубоя имат положителна голова разлика 40-38. Като домакин тимът на Тистед е изиграл 12 двубоя, в които е записал 4 победи, 4 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 15-17.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Тистед имат записани 4 равенства и 2 загуби и са без победа, при голова разлика 7-11.

Кьоге

Тимът на гостите от Кьоге заема 7-ма позиция в класирането с актив от 34 точки, постигнати след 9 победи, 7 равенства и 8 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 24 мача е успял да вкара 34 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 26 попадения в собствената мрежа. На чужд терен тимът е изиграл 11 мача, в които има 3 победи, 3 равенства и 5 загуби, реализирал е 13 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 14 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия играчите на Кьоге са записали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са вкарали в противниковата врата 9 гола и са инкасирали 8 попадения от противниковите футболни състави.

Тистед - Кьоге - преки срещи

В последните 5 срещи между двата тима, тимът на Тистед има постигнати 2 победи, а отбора на Кьоге е записал 3 победи, при общо голово съотношение 8-10. В последните 2 срещи на своя терен с тима на Кьоге, футболистите на Тистед са постигнали 1 победа и една загуба.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините от Тистед е в серия от 3 ремита в първенството на Дания, а у дома записа равенство в последната си среща.

Отборът на гостите от Кьоге стигна до равенство в последния кръг в шампионата, а като гост е с 2 последователни загуби.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.44

bet365