Тенерифе - Реал Сосиедад Б

Сегунда Дивисион - Испания

28.11.2021 19:15

2 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.72 (среден)

През днешният ден ще се изиграе мача от 18-ия кръг на настоящият футболен сезон в Испания в турнира Сегунда Дивисион между футболистите на Тенерифе и Реал Сосиедад Б.

Накратко информацията за днешната среща:

Тенерифе

Тенерифе са 3-ти в класирането с актив от 30 точки, натрупани след 9 победи, 3 равенства и 5 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 17 срещи са успели да отбележат 22 гола и са позволили да им вкарат 14 попадения в своята врата. У дома Тенерифе е играл 8 срещи до момента, в които има 5 победи, едно равенство и 2 загуби, вкарал е 12 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 5 попадения във вратата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Тенерифе имат записани 4 победи, едно равенство и една загуба, при голова разлика 9 вкарани и 3 получени гола.

Реал Сосиедад Б

Отборът на гостите от Реал Сосиедад Б е 19-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 17 точки, след 4 победи, 5 равенства и 8 загуби от началото на първенството, като в изиграните 17 срещи има отрицателна голова разлика 16-20. Като гост съставът е играл 8 двубоя досега, в които е записал 3 победи, 2 равенства и 3 загуби, вкарал е 10 гола във вратата на своите домакини и е получил 9 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Реал Сосиедад Б е записал 2 победи и 4 загуби, като са разписали в мрежата на своите противници 5 попадения и са допуснали 7 попадения от играчите на противниците си.

Тенерифе - Реал Сосиедад Б - директни мачове

.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините постигна победа в последния си двубой в шампионата, а на собствения си терен е в серия от 3 поредни победи.

Съставът на Реал Сосиедад Б има неуспех в предишния си двубой в Испания, а като гост има победа в предишния си двубой.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.72