Текстилщик Иваново - Торпедо Москва

Футболна Национална Лига - Русия

13.11.2021 13:00

1 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:2
Коефициент:1.56 (среден)

Прогнозата днес е за футболния мач между футболистите на Текстилщик Иваново и Торпедо Москва от 22-ия кръг на сезона в Русия в Футболна Национална Лига. Треньора на домакините извежда своите играчи срещу футболистите на Торпедо Москва.

Накратко по-интересните факти и статистика за предстоящата футболна среща:

Текстилщик Иваново

Текстилщик Иваново се намират на 20-та позиция във временното подреждане със събрани 18 точки, от 4 победи, 6 равенства и 11 загуби от началото на сезона, като в изиграните 21 мача са реализирали 19 попадения във вратата на съперниците си и са получили 31 попадения в своята мрежа. На собствения си стадион Текстилщик Иваново е изиграл 11 срещи, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 17-16.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на Текстилщик Иваново е постигнал една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са вмъкнали на противника си 8 попадения и са им вкарали 10 попадения.

Торпедо Москва

Гостуващият тим на Торпедо Москва е 2-ри във временното подреждане с актив от 41 точки, записани след 11 победи, 8 равенства и 2 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 21 мача е реализирал 41 попадения и е инкасирал 24 гола във вратата си. При визитите си отборът е играл 10 мача досега, в които е записал 5 победи, 3 равенства и 2 загуби, вкарал е 14 попадения в противниковата врата и е получил 13 гола във вратата си.

В последните си 6 официални мача в Футболна Национална Лига футболистите на Торпедо Москва имат записани 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика 11-11.

Текстилщик Иваново - Торпедо Москва - директни мачове

В предишните 5 изиграни срещи между двата съперника, Текстилщик Иваново не е спечелил нито 1 победа, отбора на Торпедо Москва е постигнал 3 успеха, а 2 срещи са завършили наравно, при обща голова разлика 3-8. В последните 2 срещи на своя терен срещу отбора на Торпедо Москва, Домакините от Текстилщик Иваново нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините допусна неуспех в последния кръг в първенството на Русия, а при домакинствата си допусна неуспех в предишния си мач.

Отборът на гостите допусна загуба в последния кръг в Русия, а като гост допусна поражение в предишния си мач.

 

Прогноза: 2   Среден Коефициент: 1.56