Текстилщик Иваново - Балтика Калининград

Футболна Национална Лига - Русия

08.09.2019 16:00

1 - 5

футболна прогноза резултат
Прогноза:X2
Коефициент:1.29 (среден)
bet365

През днешният ден ще се опитам да анализирам срещата между съставите на Текстилщик Иваново и Балтика Калининград от поредния кръг на футболното първенство в Футболна Национална Лига на Русия. Футболистите на Текстилщик Иваново посрещат на домашния си стадион гостуващия отбор на Балтика Калининград.

Факти и статистика за днешната футболна среща:

Текстилщик Иваново

Играчите на домакините от Текстилщик Иваново заемат 19-то място в таблицата с временното подреждане със събрани 8 точки, натрупани след 2 победи, 2 равенства и 7 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 11 мача имат отрицателна голова разлика 12-24. Като домакин Текстилщик Иваново е играл 4 двубоя досега, в които е записал 1 равенство и 3 загуби и все още не е записал нито една победа у дома, при обща голова разлика 3-10.

В последните си 6 официални мача в Футболна Национална Лига тимът на Текстилщик Иваново е записал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 7-13.

Балтика Калининград

Гостуващият отбор на Балтика Калининград е 14-ти в таблицата с временното класиране с 12 точки, натрупани след 3 победи, 3 равенства и 5 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 11 двубоя е отбелязал 9 гола във вратата на съперниците си и е получил 11 попадения в собствената мрежа. Далеч от дома съставът има 6 срещи до момента, в които има 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 6-6.

В последните си 6 официални срещи в Футболна Национална Лига играчите на Балтика Калининград са постигнали 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика вкарани 6 гола и получени 4 гола.

Текстилщик Иваново - Балтика Калининград - преки мачове

.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на Текстилщик Иваново е с 3 последователни загуби в първенството, а при домакинствата си има неуспех в предишната си среща.

Отборът на гостите е с 3 последователни равни срещи в Русия, а далеч от дома е с 2 равни срещи.

 

Прогноза: X2   Среден Коефициент: 1.29

bet365