Тампере Юнайтед - МуСа Пори

Каконен Група В - Финландия

29.07.2022 19:00

1 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.45 (среден)

Днешната прогноза е за мача от 15-ия кръг на настоящето футболно първенство в Каконен Група В на Финландия между съставите на Тампере Юнайтед и МуСа Пори.

Информация за предстоящия футболен сблъсък:

Тампере Юнайтед

Тампере Юнайтед са 5-ти в таблицата с временното класиране с общ сбор от 23 точки, постигнати след 7 победи, 2 равенства и 4 загуби от започването на първенството, като в изиграните 13 мача имат голова разлика 24-19. На собствения си терен съставът на Тампере Юнайтед е изиграл 6 срещи досега, в които е записал 4 победи, едно равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 15-8.

В последните си 6 официални срещи в Каконен Група В тимът на Тампере Юнайтед е записал 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 8 вкарани и 9 получени гола.

МуСа Пори

Гостуващият тим на МуСа Пори е 8-ми в таблицата с временното подреждане с 18 точки, постигнати след 5 победи, 3 равенства и 5 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 13 двубоя е успял да реализира 25 гола във вратата на съперниците си и е получил 18 гола в своята мрежа. Далеч от дома съставът има 6 двубоя до момента, в които има 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 14-10.

В последните си 6 официални срещи в Каконен Група В съставът на МуСа Пори има записани 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 11 вкарани и 8 получени гола.

Тампере Юнайтед - МуСа Пори - преки двубои

В предишните 3 играни сблъсъка между двата тима, тимът на Тампере Юнайтед е спечелил 2 успеха, а отбора на МуСа Пори е спечелил една победа, при общо голово съотношение 4-5. В последната среща у дома срещу МуСа Пори, играчите на Тампере Юнайтед нямат победа и една загуба.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Отборът на домакините от Тампере Юнайтед е с 2 последователни поражения в шампионата, а у дома има поражение в последната си среща.

Отборът на МуСа Пори има победа в последната си среща в шампионата, а на чужд терен има победа в предишната си среща.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.45