ТПС Турку - Кеми Кингс

Вейкауслига - Финландия

07.07.2018 14:00

Прогноза:1
Коефициент:1.75 (среден)

През днешният ден ще пиша за футболния сблъсък от 18-ия кръг на футболното първенство в Финландия в Вейкауслига между съставите на ТПС Турку и Кеми Кингс. Треньора на домакините извежда на Веритас своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Кеми Кингс.

Факти и данни за днешния двубой:

ТПС Турку

Домакините от ТПС Турку са 11-ти във временното подреждане с общ сбор от 13 точки, постигнати след 2 победи, 7 равенства и 8 загуби от започването на сезона, като в изиграните 17 мача са вкарали 12 попадения в противниковата врата и са позволили да им отбележат 23 гола в собствената врата. Пред своите почитатели ТПС Турку е изиграл 9 срещи, в които е записал една победа, 5 равенства и 3 загуби, вкарал е 4 попадения в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 6 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Вейкауслига играчите на Тепси имат записани една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са разписали 4 гола и са инкасирали 8 попадения.

Кеми Кингс

Гостуващият отбор на Кеми Кингс заема 12-то място в класирането с 11 точки, от 3 победи, 2 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 17 срещи има отрицателна голова разлика 15-30. Навън съставът е играл 8 срещи, в които има 2 победи и 6 загуби, при голова разлика 7-15.

В предишните си 6 официални срещи в Вейкауслига тимът на Кеми Кингс е записал една победа и 5 загуби, като са записали в противниковата врата 2 гола и са инкасирали 7 попадения от своите съперници.

ТПС Турку - Кеми Кингс - преки срещи

В последната среща между двата съперника, Тепси не е спечелил нито 1 победа, отбора на Кеми Кингс също няма постигната нито 1 победа, а 1 среща е завършил реми.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините има поражение в последния си мач в Финландия, а при домакинствата си постигна успех в предишната си среща.

Отборът на гостите от Кеми Кингс е в серия от 4 поредни загуби в Финландия, а като гост е в серия от 3 последователни поражения.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.75