Стярнан Гардабаер - ФХ Хафнарфьордур

Висша Лига - Исландия

18.06.2024 22:15

4 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:2.05 (среден)

Днешната прогноза е за футболната среща между футболните тимове на Стярнан Гардабаер и ФХ Хафнарфьордур от 10-ия кръг на първенството в Висша Лига на Исландия.

Статистика за днешната футболна среща:

Стярнан Гардабаер

Домакините заемат 7-мо място във временното класиране с 13 точки, натрупани след 4 победи, 1 равенство и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 10 мача имат отрицателна голова разлика 17-18. Като домакин отборът на Стярнан Гардабаер е изиграл 5 срещи, в които има 3 победи, 1 равенство и 1 загуба, отбелязал е 12 попадения в противниковата врата и е допуснал 5 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Висша Лига тимът на Стярнан Гардабаер е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са отбелязали в мрежата на своите противници 14 попадения и са получили 13 попадения от играчите на своите съперници.

ФХ Хафнарфьордур

Гостуващият тим на ФХ Хафнарфьордур е 4-ти във временното подреждане с актив от 14 точки, от 4 победи, 2 равенства и 3 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 9 срещи е реализирал 16 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му отбележат 16 попадения в собствената мрежа. Навън отборът има 6 мача до момента, в които е записал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, отбелязал е 9 гола в противниковата врата и е допуснал 9 попадения в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на ФХ Хафнарфьордур са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 11 гола и получени 12 гола.

Стярнан Гардабаер - ФХ Хафнарфьордур - директни срещи

В предишните 5 мача между двата отбора, тимът на Стярнан Гардабаер е постигнал 2 победи, отбора на ФХ Хафнарфьордур също е записал 2 успеха, а в 1 двубой двата състава не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 8-7. В предишните 2 двубоя у дома срещу състава на ФХ Хафнарфьордур, Домакините от Стярнан Гардабаер са постигнали 2 успеха.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Съставът на домакините е в серия от 2 поредни поражения в шампионата на Исландия, а на собствения си стадион има успех в предишната си среща.

Съставът на ФХ Хафнарфьордур е с 2 последователни равни срещи в Исландия, а на чужд терен стигна до реми в последната си среща.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 2.05