Стрьомгодсет - Волеренга Осло

Типелиген - Норвегия

07.08.2017 20:00

Прогноза:1X
Коефициент:1.38 (среден)
bet365

През днешният ден ще се спра на срещата от поредния кръг на сезона в Типелиген на Норвегия между футболните отбори на Стрьомгодсет и Волеренга Осло. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Волеренга Осло на домашния си стадион.

Статистика за предстоящия сблъсък:

Стрьомгодсет

Домакините от Стрьомгодсет са 13-ти в класирането с актив от 19 точки, след 4 победи, 7 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 мача са отбелязали 20 попадения във вратата на съперниците си и са позволили да им отбележат 25 гола в мрежата си. Като домакин Стрьомгодсет има 8 срещи досега, в които има 4 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 16-10.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Годсет имат в актива си една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 9 гола.

Волеренга Осло

Съставът на гостите от Волеренга Осло е 9-ти в класирането с актив от 23 точки, след 6 победи, 5 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 двубоя има положителна голова разлика 22-21. Навън тимът има 8 мача, в които има 2 победи, 2 равенства и 4 загуби, отбелязал е 10 попадения във вратата на посрещащите го състави и е допуснал 15 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството съставът на Енга е записал 2 победи, 4 равенства и нито една загуба, като са записали в противниковата мрежа 10 гола и са инкасирали 6 гола от своите противници.

Стрьомгодсет - Волеренга Осло - преки двубои

В предишните 5 играни двубоя между двата тима, Стрьомгодсет е постигнал 1 победа, отбора на Волеренга Осло също е спечелил една победа, а 3 двубоя са завършили наравно, при общо голово съотношение 8-9. В предишните 2 двубоя на своя терен Мариенлюст с състава на Волеренга Осло, Домакините от Стрьомгодсет имат една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Съставът на Стрьомгодсет постигна равенство в последния си двубой в първенството на Норвегия, а у дома постигна успех в предишната си среща.

Тимът на Волеренга Осло е с 2 последователни равни срещи в шампионата, а на чужд терен е с 2 поредни ремита.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.38

bet365