Стрьомгодсет - Бодо Глимт

Елитсериен - Норвегия

05.08.2019 20:00

1 - 3

футболна прогноза резултат
Прогноза:X2
Коефициент:1.36 (среден)
bet365

През днешният ден ще се разгледам срещата от поредния кръг на футболния шампионат в Елитсериен на Норвегия между съставите на Стрьомгодсет и Бодо Глимт. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващия отбор на Бодо Глимт на Мариенлюст.

Факти и статистика за предстоящия двубой:

Стрьомгодсет

Футболистите на Стрьомгодсет са 16-ти във временното подреждане с общ сбор от 10 точки, от 2 победи, 4 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 двубоя са реализирали 15 попадения в мрежата на противниците си и са инкасирали 27 попадения в мрежата си. На своя стадион Мариенлюст съставът е изиграл 7 двубоя до момента, в които има 2 победи, едно равенство и 4 загуби, отбелязал е 10 попадения в противниковата врата и е получил 15 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството играчите на Стрьомгодсет имат на сметката си едно равенство и 5 загуби и нямат победа, при голова разлика вкарани 3 гола и получени 13 гола.

Бодо Глимт

Гостуващият тим на Бодо Глимт е втори в класирането с общ актив от 29 точки, натрупани след 9 победи, 2 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 срещи е отбелязал 33 гола и е инкасирал 23 гола в мрежата си. Далеч от дома тимът има 6 двубоя до момента, в които има 3 победи, едно равенство и 2 загуби, отбелязал е 12 попадения в противниковата мрежа и е получил 17 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Бодо Глимт има записани 4 победи и 2 загуби, при голова разлика 15-12.

Стрьомгодсет - Бодо Глимт - директни срещи

В последните 5 двубоя между двата тима, Стрьомгодсет е постигнал 2 успеха, отбора на Бодо Глимт също има спечелени 2 победи, а една среща е завършил наравно, при общо голово съотношение 10-8. В последните 2 двубоя на своя стадион Мариенлюст с Бодо Глимт, играчите на Стрьомгодсет са постигнали 2 успеха.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Тимът на Стрьомгодсет е в серия от 2 поредни поражения в Норвегия, а на собствения си стадион е в серия от 2 загуби.

Тимът на Бодо Глимт има победа в предишния си двубой в Норвегия, а на чужд терен има неуспех в предишния си двубой.

 

Прогноза: X2   Среден Коефициент: 1.36

bet365