Странрар - Дъмбартън

Втора Лига - Шотландия

20.09.2022 21:45

3 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:X2
Коефициент:1.36 (среден)

През днешният ден ще се състои футболния сблъсък между Странрар и Дъмбартън от 8-ия кръг на текущият футболен сезон във Втора Лига на Шотландия.

Факти и данни за днешния футболен мач:

Странрар

Играчите на тима домакин са 9-ти във временното подреждане с 6 точки, записани след една победа, 3 равенства и 3 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 7 срещи са реализирали 9 гола във вратата на противниците си и са позволили да им отбележат 15 гола във вратата си. На домашна сцена Странрар е играл 3 двубоя, в които е записал 1 победа, 2 равенства и нито една загуба у дома, реализирал е 5 гола във вратата на своите гости и е позволил да му вкарат 4 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Странрар има записани 3 равенства и 3 загуби и нямат победа, като са отбелязали в противниковата врата 8 попадения и са инкасирали 15 попадения от противниковите футболни тимове.

Дъмбартън

Тимът на гостите от Дъмбартън се намира на първо място в класирането с 21 точки, след 7 успеха от започването на новия шампионат, като в изиграните 7 мача има голова разлика 15-3. Далеч от дома отборът е изиграл 3 срещи досега, в които е записал 3 последователни победи, отбелязал е 6 попадения в мрежата на своите домакини и е получил 2 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Втора Лига футболистите на Синовете имат в актива си само победи и доказват, че се намират отлична форма, при обща голова разлика 13-3.

Странрар - Дъмбартън - преки мачове

В предишните 4 изиграни двубоя между двата състава, Странрар е спечелил 4 успеха, а отбора на Дъмбартън не е записал нито една победа, при обща голова разлика 7-0. В последните 2 срещи пред своите привърженици с Дъмбартън, Домакините от Странрар са постигнали 2 победи.

Текуща форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините е в серия от 2 поредни загуби в шампионата на Шотландия, а на собствения си терен е с 2 последователни равенствa.

Съставът на гостите е с 6 последователни успеха в първенството на Шотландия, а на чужд терен е в серия от 4 поредни победи.

 

Прогноза: X2   Среден Коефициент: 1.36