Стомил Олщин - Вигри Сувалки

Първа Лига - Полша

04.06.2017 13:30

1 - 4

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.40 (среден)
bet365

През днешният ден ще се спра на футболния сблъсък между тимовете на Стомил Олщин и Вигри Сувалки от 34-ия кръг на футболния шампионат в Първа Лига на Полша. Играчите на Стомил Олщин излизат срещу играчите на Вигри Сувалки на ОСиР Олщин.

Накратко факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Стомил Олщин

Стомил Олщин заемат 13-то място в таблицата с актив от 37 точки, натрупани след 9 победи, 13 равенства и 11 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 33 срещи са отбелязали 47 гола в противниковата врата и са позволили да им вкарат 46 попадения в мрежата си. У дома отборът на Стомил Олщин е играл 16 двубоя досега, в които е записал 7 победи, 5 равенства и 4 загуби, отбелязал е 26 попадения в противниковата врата и е получил 19 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Стомил Олщин е постигнал 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика 7-12.

Вигри Сувалки

Съставът на гостите от Вигри Сувалки е на 9-то място във временното класиране с 49 точки, записани след 14 победи, 7 равенства и 12 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 33 мача е реализирал 47 попадения във вратата на противниците си и е получил 44 попадения в мрежата си. При визитите си съставът има 16 двубоя до момента, в които има 5 победи, 5 равенства и 6 загуби, реализирал е 18 попадения в мрежата на приемащите го тимове и е получил 20 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Лига играчите на Вигри Сувалки са постигнали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са намъкнали на противника си 8 гола и са получили 10 гола.

Стомил Олщин - Вигри Сувалки - директни мачове

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата отбора, Стомил Олщин има записанa 1 победа, състава на Вигри Сувалки също е записал една победа, а 3 мача са завършили наравно, при обща голова разлика 8-8. В предишните 2 срещи пред своите привърженици срещу отбора на Вигри Сувалки, Домакините от Стомил Олщин нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините е с 2 поредни поражения в първенството на Полша, а на собствения си терен е с 2 последователни поражения.

Отборът на гостите от Вигри Сувалки е с 3 поредни загуби в шампионата на Полша, а като гост има поражение в последната си среща.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.40

bet365