Спортинг Ковиля - Кова Да Пиедаде

Сегунда Лига - Португалия

06.02.2019 19:00

3 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.29 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за сблъсъка от 21-ия кръг на футболното първенство в Португалия в турнира Сегунда Лига между футболните отбори на Спортинг Ковиля и Кова Да Пиедаде. Играчите на Спортинг Ковиля излизат срещу Кова Да Пиедаде на домашния си терен.

Факти и данни за предстоящия футболен мач:

Спортинг Ковиля

Футболистите на състава домакин са 16-ти във временното класиране с актив от 20 точки, след 5 победи, 5 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 двубоя имат голова разлика 18-26. На своя стадион Комплексо де Спортиво Ковиля Лъвовете от планината е изиграл 9 срещи до момента, в които е записал 3 победи, 4 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 7-6.

В последните си 6 официални двубоя в Сегунда Лига играчите на Лъвовете от планината имат в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са записали 5 гола и са получили 6 гола.

Кова Да Пиедаде

Отборът на гостите от Кова Да Пиедаде е 17-ти в класирането с общ актив от 20 точки, от 5 победи, 5 равенства и 9 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 19 двубоя има отрицателна голова разлика 12-26. Далеч от дома отборът има 9 срещи до момента, в които има 2 победи, 3 равенства и 4 загуби, реализирал е 6 гола в противниковата врата и е получил 10 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Сегунда Лига играчите на Кова Да Пиедаде са записали 1 победа и 5 загуби, при голова разлика 2-12.

Спортинг Ковиля - Кова Да Пиедаде - преки срещи

В предишните 5 играни двубоя между двата противника, Спортинг Ковиля има спечелени 2 победи, отбора на Кова Да Пиедаде също е записал 2 успеха, а една среща е завършил реми, при обща голова разлика 5-4. В предишните 2 двубоя на своя терен Комплексо де Спортиво Ковиля с тима на Кова Да Пиедаде, играчите на Спортинг Ковиля са записали 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на Спортинг Ковиля постигна победа в последния кръг в шампионата, а у дома е в серия от 2 последователни успеха.

Съставът на гостите допусна поражение в предишния кръг в първенството на Португалия, а на чужд терен е с 2 поредни поражения.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.29

bet365