Спорт Бойс Уорнес - Дестройърс Санта Крус

Примера Дивисион - Боливия

31.07.2019 22:00

1 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:2.15 (среден)
bet365

През днешният ден ще се опитам да анализирам срещата от поредния кръг на футболния шампионат в Примера Дивисион на Боливия между футболните състави на Спорт Бойс Уорнес и Дестройърс Санта Крус. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Дестройърс Санта Крус на Самуел Вака Хименес.

Накратко факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Спорт Бойс Уорнес

Спорт Бойс Уорнес са 14-ти в класирането с актив от -2 точки, след 1 равенство и 2 загуби от започването на първенството, като все още няма победа до момента, като в изиграните 3 мача имат отрицателна голова разлика 3-7. На домашна сцена Спорт Бойс Уорнес има 2 мача до момента, в които има 1 равенство и една загуба и все още няма нито една победа у дома, при голова разлика 2-3.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Спорт Бойс Уорнес са постигнали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са вкарали в вратата на противниците си 8 попадения и са допуснали 10 попадения от противниковите отбори.

Дестройърс Санта Крус

Тимът на гостите от Дестройърс Санта Крус е 12-ти в класирането без нито една точка, след 3 поражения от началото на новото първенство, като в изиграните общо 3 мача има отрицателна голова разлика 1-7. На чужд терен съставът е играл един мач досега, в който е записал една загуба, при обща голова разлика 1-3.

В предишните си 6 официални двубоя в Примера Дивисион съставът на Дестройърс Санта Крус има в актива си една победа и 5 загуби, при голова разлика 2-10.

Спорт Бойс Уорнес - Дестройърс Санта Крус - преки срещи

В последните 4 двубоя между двата състава, тимът на Спорт Бойс Уорнес е записал 2 победи, отбора на Дестройърс Санта Крус не е постигнал нито една победа, а в 2 срещи двата отбора са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 7-3. В последните 2 мача у дома с Дестройърс Санта Крус, играчите на Спорт Бойс Уорнес имат 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините от Спорт Бойс Уорнес записа реми в последния си двубой в шампионата на Боливия, а на собствения си терен стигна до равенство в предишния си мач.

Тимът на Дестройърс Санта Крус е с 3 загуби в първенството, а далеч от дома е в серия от 3 последователни загуби.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 2.15

bet365