Спартак Търнава - Сеница

Суперлига - Словакия

18.09.2019 19:00

0 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.36 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между футболните отбори на Спартак Търнава и Сеница от поредния кръг на първенството в Суперлига на Словакия. Спартак Търнава излизат срещу Сеница на домашния си стадион.

Накратко факти и статистика за днешната футболна среща:

Спартак Търнава

Спартак Търнава са на 5-то място във временното класиране с 13 точки, записани след 4 победи, едно равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 8 мача имат голова разлика 12-11. На собствения си стадион Антон Малатински Белите Ангели има 4 двубоя досега, в които е записал 3 победи и една загуба, отбелязал е 7 гола в противниковата врата и е допуснал 3 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Суперлига играчите на Белите Ангели имат записани 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 8-7.

Сеница

Гостуващият отбор на Сеница е 12-ти във временното подреждане с общ сбор от 4 точки, постигнати след една победа, едно равенство и 6 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 8 мача има голова разлика 7-20. На чужд терен съставът е играл 3 мача до момента, в които има 3 последователни загуби, при голова разлика 1-10.

В последните си 6 мача в първенството играчите на Сеница са постигнали едно равенство и 5 загуби и са без победа, като са отбелязали в мрежата на своите противници 3 гола и са инкасирали 17 попадения от играчите на съперниците си.

Спартак Търнава - Сеница - преки срещи

В последните 5 играни мача между двата отбора, Белите Ангели е постигнал 3 успеха, а отбора на Сеница е спечелил 2 успеха, при обща голова разлика 8-4. В предишните 2 срещи пред своите почитатели с Сеница, Домакините от Спартак Търнава са записали 2 успеха.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините от Спартак Търнава допусна неуспех в предишната си среща в шампионата на Словакия, а на своя стадион има успех в предишната си среща.

Отборът на Сеница е с 3 поражения в първенството на Словакия, а като гост е с 4 последователни поражения.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.36

bet365