Спартак Москва 2 - Зенит Санкт Петербург 2

Първа Дивизия - Русия

10.08.2017 15:00

3 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.55 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за футболната среща от поредния кръг на текущият шампионат в Русия в турнира Първа Дивизия между отборите на Спартак Москва 2 и Зенит Санкт Петербург 2.

Факти и данни за предстоящия футболен двубой:

Спартак Москва 2

Спартак Москва 2 се намират на 14-та позиция в класирането с актив от 7 точки, от 2 победи, 1 равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 6 срещи имат голова разлика 5-9. Пред своите винаги подкрепящи го фенове отборът е изиграл 3 двубоя, в които е записал 1 победа и 2 загуби, отбелязал е 2 гола във вратата на съперниците си и е получил 4 гола в собствената врата.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Спартак Москва 2 имат записани 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 5-9.

Зенит Санкт Петербург 2

Гостуващият тим на Зенит Санкт Петербург 2 се намира на 17-та позиция във временното класиране с общ сбор от 4 точки, записани след една победа, едно равенство и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 6 мача е вкарал 5 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 8 гола в мрежата си. Далеч от дома отборът има 3 двубоя досега, в които е записал едно равенство и 2 загуби и все още не е записал нито една победа навън, вкарал е 3 гола в противниковата мрежа и е позволил да му отбележат 5 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Дивизия футболистите на Зенит Санкт Петербург 2 имат на сметката си 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 5 вкарани и 8 получени гола.

Спартак Москва 2 - Зенит Санкт Петербург 2 - директни мачове

В предишните 4 двубоя между двата състава, Спартак Москва 2 е записал 2 победи, а Зенит Санкт Петербург 2 също е постигнал 2 победи, при обща голова разлика 7-7. В предишните 2 срещи у дома срещу тима на Зенит Санкт Петербург 2, играчите на Спартак Москва 2 са записали една победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините е с 2 последователни загуби в шампионата, а у дома е с 2 поредни загуби.

Тимът на Зенит Санкт Петербург 2 е в серия от 2 последователни поражения в Русия, а като гост допусна неуспех в последния си мач.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.55

bet365