Спартак Москва 2 - Факел Воронеж

Футболна Национална Лига - Русия

08.08.2018 16:30

2 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.70 (среден)
bet365

Прогнозата за днес е за двубоя между футболните състави на Спартак Москва 2 и Факел Воронеж от 5-ия кръг на настоящият шампионат в Футболна Национална Лига на Русия. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Факел Воронеж.

Накратко факти и статистика за днешния футболен мач:

Спартак Москва 2

Спартак Москва 2 са на 11-та позиция в класирането със събрани 5 точки, натрупани след една победа, 2 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 4 мача имат голова разлика 2-2. На своя терен отборът е играл 1 мач до момента, в който има 1 равенство, като все още не е вкарал нито един гол във вратата на своите гости и все още не е инкасирал нито едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството отборът на Спартак Москва 2 има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5-5.

Факел Воронеж

Гостуващият състав на Факел Воронеж е 17-ти във временното подреждане с общ актив от 3 точки, след 1 победа и 3 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 4 двубоя е успял да отбележи 4 гола и е позволил да му вкарат 5 попадения в мрежата си. Като гост отборът е играл 2 мача до момента, в които е записал 2 поредни загуби, като все още не е успял да се разпише в противниковата мрежа и е допуснал 3 попадения във вратата си.

В предишните си 6 официални срещи в Футболна Национална Лига футболистите на Факел Воронеж са записали 3 победи и 3 загуби, като са вкарали в противниковата мрежа 9 попадения и са инкасирали 7 попадения от играчите на своите противници.

Спартак Москва 2 - Факел Воронеж - преки мачове

В предишните 5 изиграни мача между двата състава, Спартак Москва 2 има записани 2 победи, отбора на Факел Воронеж няма записана нито една победа, а 3 мача са завършили с равен резултат, при общо голово съотношение 7-3. В предишните 2 двубоя у дома с тима на Факел Воронеж, Домакините от Спартак Москва 2 са записали една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините от Спартак Москва 2 има загуба в предишната си среща в Русия, а на своя стадион постигна реми в последния си двубой.

Съставът на гостите постигна успех в предишния кръг в Русия, а при гостуванията си е в серия от 2 последователни загуби.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.70

bet365