Смоуха - Ал Итихад Александрия

Висша Лига - Египет

19.12.2022 17:00

0 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:X2
Коефициент:1.40 (среден)

През днешният ден ще се изиграе футболната среща от поредния кръг на сезона от Висшата Лига на Египет между отборите на Смоуха и Ал Итихад Александрия.

Накратко по-интересните факти и статистика за днешния футболен двубой:

Смоуха

Футболистите на тима домакин са 10-ти в таблицата с временното класиране с актив от 7 точки, от една победа, 4 равенства и 2 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 7 мача имат голова разлика 3-5. У дома Смоуха е играл 3 двубоя досега, в които е записал 2 равенства и 1 загуба и все още няма нито една победа у дома, при голова разлика 2-3.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Смоуха са записали една победа, 4 равенства и една загуба, при обща голова разлика 3-3.

Ал Итихад Александрия

Гостуващият отбор на Ал Итихад Александрия се намира на 6-та позиция във временното подреждане с актив от 12 точки, след 4 победи и 3 загуби от започването на първенството, като в изиграните 7 мача е отбелязал 7 гола и е допуснал 7 гола в мрежата си. Навън съставът е изиграл 3 срещи до момента, в които е записал една победа и 2 загуби, при обща голова разлика 1-4.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Ал Итихад Александрия е записал 3 победи и 3 загуби, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 7 гола.

Смоуха - Ал Итихад Александрия - преки двубои

В последните 5 играни мача между двата състава, съставът на Смоуха има спечелени 2 победи, отбора на Ал Итихад Александрия няма постигната нито една победа, а 3 двубоя са завършили с равенство, при обща голова разлика 14-10. В предишните 2 срещи на своя стадион с отбора на Ал Итихад Александрия, играчите на Смоуха нямат победа и 2 равенства.

Текуща форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините е с 2 поредни равни срещи в шампионата, а при домакинствата си стигна до равенство в последния си мач.

Тимът на Ал Итихад Александрия има победа в предишния кръг в шампионата, а като гост е с 2 загуби.

 

Прогноза: X2   Среден Коефициент: 1.40