Смоуха - Ал Ахли Кайро

Висша Лига - Египет

29.06.2022 22:30

3 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:2
Коефициент:1.53 (среден)

През днешният ден ще се проведе срещата между Смоуха и Ал Ахли Кайро от 24-ия кръг на текущото футболно първенство в Египет Висша Лига.

Накратко факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Смоуха

Домакините от Смоуха са на 5-то място в таблицата с временното класиране с 36 точки, след 9 победи, 9 равенства и 4 загуби от започването на първенството, като в изиграните 22 двубоя са отбелязали 33 гола в противниковата врата и са допуснали 28 попадения в своята мрежа. На домашна сцена отборът е изиграл 10 срещи до момента, в които има 7 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 18-9.

В предишните си 6 официални срещи в Висша Лига играчите на Смоуха имат записани 2 победи, 3 равенства и една загуба, като са вмъкнали на противника си 13 гола и са допуснали 11 попадения.

Ал Ахли Кайро

Гостуващият отбор на Ал Ахли Кайро се намира на трето място в таблицата с общ актив от 44 точки, записани след 13 победи, 5 равенства и една загуба през сезона, като в изиграните общо 19 срещи е успял да реализира 42 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 15 гола в своята мрежа. Далеч от дома съставът е играл 9 срещи, в които има 5 победи, 3 равенства и една загуба, отбелязал е 20 гола в мрежата на своите домакини и е позволил да му вкарат 10 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Лига отборът на Червените дяволи има в актива си 3 победи, 3 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 11-6.

Смоуха - Ал Ахли Кайро - директни срещи

В последните 5 мача между двата тима, тимът на Смоуха е постигнал една победа, отбора на Ал Ахли Кайро има записани 3 победи, а в 1 двубой двата отбора не са успели да се победят, при общо голово съотношение 4-11. В предишните 2 срещи на своя стадион с Червените дяволи, играчите на Смоуха нямат победа и 2 поражения.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на Смоуха е с 3 поредни ремита в първенството на Египет, а у дома постигна реми в предишната си среща.

Съставът на гостите от Ал Ахли Кайро постигна победа в предишния си мач в Египет, а при гостуванията си има победа в предишния си двубой.

 

Прогноза: 2   Среден Коефициент: 1.53