Слуцк - Рух Брест

Висша Лига - Беларус

23.05.2020 16:30

1 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.40 (среден)
bet365

През днешният ден ще се играе сблъсъка между футболните състави на Слуцк и Рух Брест от 10-ия кръг на футболното първенство в Висша Лига на Беларус. Треньора на домакините извежда на своя стадион своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Рух Брест.

Накратко факти и статистика за днешния сблъсък:

Слуцк

Футболистите на Слуцк се намират на 5-та позиция в таблицата с временното подреждане с общ сбор от 16 точки, събрани след 5 победи, 1 равенство и 3 загуби от началото на първенството, като в изиграните 9 мача са реализирали 15 гола в противниковата врата и са инкасирали 14 попадения в собствената врата. На собствения си стадион Слуцк е играл 5 двубоя, в които има 2 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 8-7.

В предишните си 6 официални мача в Висша Лига футболистите на Слуцк са постигнали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 9 вкарани и 10 получени гола.

Рух Брест

Гостуващият тим на Рух Брест е на 7-мо място във временното класиране с актив от 13 точки, постигнати след 3 победи, 4 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 9 двубоя е реализирал 7 гола и е допуснал 5 гола в собствената мрежа. Като гост отборът е играл 5 двубоя до момента, в които е записал 2 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 5-3.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Рух Брест имат в актива си 2 победи, 4 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика вкарани 6 гола и получени 3 гола.

Слуцк - Рух Брест - преки двубои

.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините е с 2 последователни поражения в Беларус, а на своя стадион допусна поражение в предишната си среща.

Тимът на гостите стигна до реми в предишния си двубой в шампионата на Беларус, а далеч от дома има успех в предишния си двубой.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.40

bet365