Слиго Роувърс - Дрогеда Юнайтед

Висша Дивизия - Ирландия

15.07.2017 21:45

1 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.60 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за сблъсъка от 22-ия кръг на настоящият шампионат във Висшата Дивизия на Ирландия между футболните състави на Слиго Роувърс и Дрогеда Юнайтед. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите футболисти срещу Дрогс.

Статистика за предстоящия мач:

Слиго Роувърс

Червените заемат 9-та позиция във временното подреждане с 20 точки, записани след 4 победи, 8 равенства и 9 загуби от началото на сезона, като в изиграните 21 мача са реализирали 21 гола в противниковата врата и са инкасирали 36 попадения в собствената врата. У дома съставът на Слиго Роувърс е изиграл 10 двубоя, в които има 4 победи, 4 равенства и 2 загуби, реализирал е 13 гола в противниковата врата и е допуснал 11 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Червените са постигнали една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 4-9.

Дрогеда Юнайтед

Гостуващият тим на Дрогеда Юнайтед заема 12-то място в таблицата с актив от 17 точки, събрани след 4 победи, 5 равенства и 12 загуби от старта на първенството, като в изиграните 21 срещи е реализирал 14 гола и е инкасирал 42 попадения в мрежата си. Навън тимът е играл 10 двубоя досега, в които е записал 2 победи, едно равенство и 7 загуби, при голова разлика 6-23.

В предишните си 6 официални срещи в Висша Дивизия съставът на Дрогеда Юнайтед е постигнал 2 равенства и 4 загуби и са без победа, като са записали 1 гола и са допуснали 14 гола.

Слиго Роувърс - Дрогеда Юнайтед - преки двубои

В предишните 5 изиграни срещи между двата отбора, Слиго Роувърс има записани 2 победи, състава на Дрогеда Юнайтед също има спечелени 2 победи, а в 1 двубой двата съперника са си поделили точките, при обща голова разлика 9-6. В последните 2 срещи пред своите фенове срещу Дрогеда Юнайтед, Домакините от Слиго Роувърс са записали 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на Слиго Роувърс има неуспех в последния си мач в първенството, а на собствения си стадион има успех в последния си мач.

Отборът на Дрогеда Юнайтед е с 4 загуби в Ирландия, а като гост има неуспех в предишната си среща.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.60

bet365