Силамае Калев - Пярну Линнамеесконд

Мейстрилига - Естония

20.07.2015 19:00

Прогноза:1
Коефициент:1.20 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за сблъсъка от поредния кръг на футболното първенство в Естония в турнира Мейстрилига между футболните отбори на Силамае Калев и Пярну Линнамеесконд.

Накратко информацията за днешния футболен двубой:

Силамае Калев

Силамае Калев са на 4-та позиция във временното класиране с актив от 31 точки, записани след 9 победи, 4 равенства и 5 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 18 срещи са отбелязали 35 гола и са инкасирали 17 гола в мрежата си. Като домакин съставът на Силамае Калев е играл 9 двубоя до момента, в които има 4 победи, 3 равенства и 2 загуби, реализирал е 17 гола в противниковата врата и е получил 10 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Силамае Калев имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6-6.

Пярну Линнамеесконд

Гостуващият състав на Пярну Линнамеесконд заема 10-то място в таблицата с временното класиране с актив от 9 точки, събрани след 2 победи, 3 равенства и 13 загуби от старта на първенството, като в изиграните 18 двубоя има отрицателна голова разлика 18-45. Като гост тимът е играл 9 двубоя досега, в които е записал 1 равенство и 8 загуби и все още няма победа навън, реализирал е 6 попадения във вратата на своите домакини и е допуснал 24 гола в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Пярну Линнамеесконд са записали 1 победа, едно равенство и 4 загуби, като са записали в противниковата мрежа 3 попадения и са получили 10 попадения от противниците си.

Силамае Калев - Пярну Линнамеесконд - директни мачове

В последните 2 изиграни двубоя между двата тима, тимът на Силамае Калев има спечеленa 1 победа, състава на Пярну Линнамеесконд не е постигнал нито една победа, а 1 двубой е завършил с равенство, при обща голова разлика 6-1. В последната среща у дома срещу Пярну Линнамеесконд, футболистите на Силамае Калев нямат победа и едно равенство.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на Силамае Калев постигна равенство в последния си двубой в първенството, а при домакинствата си постигна успех в предишната си среща.

Съставът на гостите от Пярну Линнамеесконд е в серия от 3 последователни загуби в шампионата, а като гост е в серия от 2 последователни поражения.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.20

bet365