Шоле - Авранш

Лига Национал - Франция

06.09.2019 21:00

1 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.36 (среден)
bet365

През днешният ден ще се играе срещата между футболните състави на Шоле и Авранш от поредния кръг на футболния шампионат в Лига Национал на Франция. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу играчите на Авранш на.

Факти и данни за днешната футболна среща:

Шоле

Футболистите на отбора домакин са 10-ти в класирането с 6 точки, натрупани след 1 победа, 3 равенства и 1 загуба от започването на първенството, като в изиграните 5 мача са отбелязали 5 гола и са позволили да им вкарат 6 гола в мрежата си. У дома Шоле е играл 2 срещи досега, в които е записал 1 победа, едно равенство и все още няма загуба у дома, реализирал е 2 попадения в противниковата врата и е допуснал едва едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига Национал съставът на Шоле е постигнал една победа, 4 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 7-8.

Авранш

Гостуващият тим на Авранш е 9-ти в класирането с актив от 7 точки, от 2 победи, 1 равенство и 2 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 5 мача има отрицателна голова разлика 3-4. Като гост тимът е играл 3 срещи досега, в които има 1 победа, 1 равенство и 1 загуба, вкарал е 2 попадения във вратата на посрещащите го състави и е допуснал 3 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Авранш имат на сметката си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 3-7.

Шоле - Авранш - преки двубои

В последните 4 изиграни мача между двата отбора, Шоле има постигнатa една победа, Авранш също е спечелил 1 победа, а в 2 мача двата съперника не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 5-6. В предишните 2 двубоя пред своите почитатели с Авранш, играчите на Шоле нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на Шоле постигна реми в предишния си мач в шампионата на Франция, а на своя стадион има успех в последния си двубой.

Тимът на гостите от Авранш има поражение в последния си мач в първенството на Франция, а на чужд терен постигна равенство в последната си среща.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.36

bet365