Шльонск Вроцлав - Гурник Забже

Екстракласа - Полша

21.05.2022 18:30

3 - 4

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.53 (среден)

Днес мисля да пробвам да прогнозирам мача от 34-ия кръг на сезона в Полша в турнира Екстракласа между футболните състави на Шльонск Вроцлав и Гурник Забже.

Факти и данни за предстоящия сблъсък:

Шльонск Вроцлав

Домакините от Шльонск Вроцлав са на 15-та позиция във временното класиране с 35 точки, постигнати след 7 победи, 14 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните общо 33 срещи са вкарали 39 гола в противниковата врата и са допуснали 48 гола в собствената врата. Като домакин Зелено-бяло-червените е изиграл 16 двубоя, в които е записал 3 победи, 8 равенства и 5 загуби, при голова разлика 15-21.

В последните си 6 официални срещи в Екстракласа футболистите на Зелено-бяло-червените са записали 5 равенства и една загуба и не са постигнали нито една победа, при обща голова разлика 5-9.

Гурник Забже

Отборът на гостите от Гурник Забже е 9-ти в класирането с актив от 44 точки, от 12 победи, 8 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните общо 33 двубоя има отрицателна голова разлика 51-52. Като гост отборът е изиграл 16 срещи досега, в които е записал 5 победи, 3 равенства и 8 загуби, при голова разлика 25-31.

В последните си 6 официални срещи в Екстракласа футболистите на Гурник Забже имат на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 13 вкарани и 16 получени гола.

Шльонск Вроцлав - Гурник Забже - директни срещи

В предишните 5 играни срещи между двата отбора, отборът на Шльонск Вроцлав е спечелил една победа, Гурник Забже също има постигнатa една победа, а 3 мача са завършили реми, при общо голово съотношение 4-5. В предишните 2 срещи на своя стадион Градски стадион Вроцлав с Гурник Забже, футболистите на Шльонск Вроцлав са постигнали една победа и едно равенство.

Моментна форма на двата тима в първенството

Съставът на домакините от Шльонск Вроцлав е в серия от 3 равни срещи в шампионата, а при домакинствата си записа равенство в предишния си мач.

Тимът на Гурник Забже има победа в последния си мач в първенството, а далеч от дома допусна загуба в последната си среща.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.53