Широки Брег - Тузла Сити

Висша Лига - Босна и Херцеговина

18.05.2022 19:00

0 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.38 (среден)

Прогнозата днес е за футболния мач между футболните тимове на Широки Брег и Тузла Сити от 32-ия кръг на футболния шампионат в Босна и Херцеговина- Висша Лига.

Факти и данни за предстоящия футболен двубой:

Широки Брег

Широки са на 7-ма позиция в таблицата с 37 точки, натрупани след 8 победи, 13 равенства и 9 загуби от старта на първенството, като в изиграните 30 срещи имат голова разлика 27-31. На домашна сцена съставът е играл 15 двубоя, в които има 6 победи, 6 равенства и 3 загуби, реализирал е 14 попадения във вратата на гостуващите отбори и е позволил да му отбележат 12 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Висша Лига играчите на Широки Брег имат на сметката си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 7 гола.

Тузла Сити

Съставът на гостите от Тузла Сити се намира на второ място в таблицата с временното подреждане с общ актив от 53 точки, от 14 победи, 11 равенства и 5 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 30 мача има положителна голова разлика 47-34. Далеч от дома съставът е играл 14 двубоя до момента, в които е записал 6 победи, 4 равенства и 4 загуби, вкарал е 17 гола в противниковата врата и е допуснал 17 попадения във вратата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Тузла Сити са постигнали 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при голова разлика 8-5.

Широки Брег - Тузла Сити - преки мачове

В последните 5 играни двубоя между двата противника, отборът на Широки Брег е постигнал 2 победи, състава на Тузла Сити няма нито една победа, а в 3 срещи двата състава не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 6-4. В предишните 2 мача пред своите фенове с Тузла Сити, играчите на Широки Брег са записали една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Съставът на Широки Брег има победа в предишната си среща в Босна и Херцеговина, а у дома има победа в предишния си мач.

Съставът на Тузла Сити допусна поражение в предишната си среща в Босна и Херцеговина, а при визитите си има загуба в последната си среща.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.38