Шериф Тираспол - Петрокуб Хинчещ

Национална Дивизия - Молдова

21.06.2019 20:00

2 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.26 (среден)
bet365

Прогнозата за днес е за футболния мач от 14-ия кръг на шампионата в Национална Дивизия на Молдова между тимовете на Шериф Тираспол и Петрокуб Хинчещ. Треньора на домакините извежда на своя терен своите играчи срещу играчите на Петрокуб Хинчещ.

Факти и статистика за днешния футболен мач:

Шериф Тираспол

Играчите на тима домакин заемат върха в таблицата с временното класиране с актив от 33 точки, след 11 победи и 2 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 13 срещи са реализирали 33 попадения в противниковата врата и са получили 4 попадения в собствената врата. У дома Шериф Тираспол има 6 срещи, в които има 5 победи и една загуба, реализирал е 14 гола във вратата на гостуващите състави и е получил 2 попадения във вратата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Шериф Тираспол са записали 6 последователни победи и доказват, че се намират превъзходна форма, при голова разлика 20 вкарани и 1 получени гола.

Петрокуб Хинчещ

Съставът на гостите от Петрокуб Хинчещ е 4-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 22 точки, постигнати след 6 победи, 4 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните общо 13 мача има положителна голова разлика 14-10. Далеч от дома отборът е играл 6 двубоя до момента, в които има 3 победи, едно равенство и 2 загуби, вкарал е 4 гола в противниковата врата и е допуснал 4 попадения във вратата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Национална Дивизия футболистите на Петрокуб Хинчещ имат в актива си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при обща голова разлика 8 вкарани и 3 получени гола.

Шериф Тираспол - Петрокуб Хинчещ - директни срещи

В предишните 5 играни срещи между двата отбора, съставът на Шериф Тираспол има спечеленa 1 победа, отбора на Петрокуб Хинчещ е спечелил 3 успеха, а 1 среща е завършил с равен резултат, при общо голово съотношение 3-3. В предишните 2 срещи у дома срещу Петрокуб Хинчещ, футболистите на Шериф Тираспол са постигнали една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на Шериф Тираспол е в серия от 6 успеха в шампионата, а на собствения си терен е с 3 поредни успеха.

Съставът на гостите от Петрокуб Хинчещ е с 2 последователни успеха в Молдова, а като гост постигна успех в последната си среща.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.26

bet365