Шахтьор Солигорск - Гомел

Премиер Лига - Беларус

27.05.2018 18:00

Прогноза:1
Коефициент:1.26 (среден)
bet365

През днешният ден ще се проведе футболния двубой между футболистите на Шахтьор Солигорск и Гомел от 9-ия кръг на първенството в Беларус в Премиер Лига. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу играчите на Гомел на Строител.

Накратко факти и статистика за днешния двубой:

Шахтьор Солигорск

Футболистите на Шахтьор Солигорск са 6-ти във временното подреждане с актив от 12 точки, постигнати след 3 победи, 3 равенства и 2 загуби от започването на сезона, като в изиграните 8 срещи са отбелязали 7 попадения и са позволили да им отбележат 4 попадения в собствената мрежа. Пред своите винаги подкрепящи го почитатели Шахтьор Солигорск има 4 мача до момента, в които има 2 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 4-1.

В последните си 6 официални двубоя в Премиер Лига тимът на Шахтьор Солигорск има на сметката си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, като са отбелязали 6 попадения и са им вкарали 2 гола.

Гомел

Гостуващият състав на Гомел е 14-ти в таблицата с временното класиране с актив от 4 точки, след 4 равенства и 4 загуби от началото на първенството, като все още не е записал нито една победа до момента, като в изиграните 8 двубоя има голова разлика 2-7. Далеч от дома тимът е изиграл 3 срещи досега, в които е записал 1 равенство и 2 загуби и все още няма победа навън, при голова разлика 1-3.

В последните си 6 официални двубоя в Премиер Лига футболистите на Гомел имат в актива си 3 равенства и 3 загуби и нямат победа, като са вкарали в противниковата врата 2 попадения и са инкасирали 6 гола от играчите на своите съперници.

Шахтьор Солигорск - Гомел - преки двубои

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата противника, тимът на Шахтьор Солигорск има записани 2 успеха, отбора на Гомел е спечелил 1 победа, а в 2 срещи двата съперника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 7-3. В предишните 2 срещи на своя терен Строител с състава на Гомел, Домакините от Шахтьор Солигорск са записали 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на Шахтьор Солигорск е в серия от 2 последователни успеха в шампионата на Беларус, а при домакинствата си е в серия от 2 последователни успеха.

Отборът на гостите допусна загуба в предишния кръг в шампионата, а при визитите си стигна до равенство в последния си мач.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.26

bet365