Шахтьор Солигорск - Днепър Могилев

Премиер Лига - Беларус

31.05.2013 18:00

2 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.50 (среден)
bet365

През днешният ден ще анализирам футболния сблъсък между тимовете на Шахтьор Солигорск и Днепър Могилев от поредния кръг на настоящият футболен сезон в Беларус в турнира Премиер Лига.

Статистика за предстоящия сблъсък:

Шахтьор Солигорск

Домакините са на първа позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 23 точки, записани след 7 победи, 2 равенства и една загуба от старта на сезона, като в изиграните 10 срещи са реализирали 13 гола и са допуснали 2 попадения в мрежата си. Пред своите предани фенове Шахтьор Солигорск е играл 4 срещи досега, в които е записал 1 победа, 2 равенства и 1 загуба, реализирал е 4 гола в противниковата врата и е допуснал 2 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството футболистите на Шахтьор Солигорск са постигнали 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 8-1.

Днепър Могилев

Съставът на гостите от Днепър Могилев е 9-ти във временното подреждане с 12 точки, натрупани след 3 победи, 3 равенства и 4 загуби от началото на сезона, като в изиграните 10 срещи е реализирал 8 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 8 гола в собствената врата. При визитите си отборът е играл 4 мача, в които е записал 2 равенства и 2 загуби и все още няма победа навън, отбелязал е едва едно попадение в противниковата врата и е позволил да му отбележат 3 гола в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството отборът на Днепър Могилев има на сметката си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 4 вкарани и 6 получени гола.

Шахтьор Солигорск - Днепър Могилев - преки двубои

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата състава, Шахтьор Солигорск има записани 4 успеха, състава на Днепър Могилев няма нито 1 победа, а в един сблъсък двата състава са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 12-4. В последните 2 срещи у дома с състава на Днепър Могилев, Домакините от Шахтьор Солигорск са постигнали 1 победа и едно равенство.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на Шахтьор Солигорск постигна успех в предишния си двубой в Беларус, а у дома записа реми в последната си среща.

Съставът на Днепър Могилев допусна загуба в последния кръг в Беларус, а на чужд терен има загуба в предишния си двубой.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.50

bet365