Сейняйоен ЯК - Хака

Вейкауслига - Финландия

22.06.2022 18:00

2 - 2

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.36 (среден)

През днешният ден ще се спра на мача от 12-ия кръг на футболния сезон в Вейкауслига на Финландия между футболните състави на Сейняйоен ЯК и Хака.

Накратко информацията за предстоящия футболен двубой:

Сейняйоен ЯК

Играчите на отбора домакин са 9-ти в класирането с 11 точки, постигнати след 3 победи, 2 равенства и 6 загуби от започването на сезона, като в изиграните 11 мача имат отрицателна голова разлика 9-17. На домашна сцена Сейняйоен ЯК е изиграл 5 срещи, в които е записал 2 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 5-5.

В последните си 6 официални двубоя в Вейкауслига играчите на Сейняйоен ЯК са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са реализирали в вратата на съперниците си 5 попадения и са допуснали 5 гола от съперниците си.

Хака

Гостуващият тим на Хака е 7-ми във временното класиране с общ сбор от 14 точки, от 4 победи, 2 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 11 срещи е отбелязал 15 попадения в противниковата врата и е инкасирал 20 попадения във вратата си. Навън съставът е играл 5 срещи до момента, в които е записал 1 победа и 4 загуби, вкарал е 6 гола в противниковата врата и е получил 12 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални срещи в Вейкауслига съставът на Хака е записал една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 12 получени гола.

Сейняйоен ЯК - Хака - директни срещи

В последните 5 играни срещи между двата състава, Сейняйоен ЯК е спечелил 2 победи, отбора на Хака е спечелил една победа, а 2 двубоя са завършили с равенство, при общо голово съотношение 10-7. В последните 2 мача у дома срещу отбора на Хака, Домакините от Сейняйоен ЯК имат 1 победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините от Сейняйоен ЯК постигна реми в предишната си среща в шампионата, а на собствения си терен постигна равенство в предишния си мач.

Съставът на гостите има победа в последната си среща в първенството на Финландия, а при гостуванията си е в серия от 3 последователни поражения.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.36