Септември София - Пирин Благоевград

Първа ПФЛ - България

06.11.2017 17:30

1 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.50 (среден)
bet365

Днес ще се спра на сблъсъка от 15-ия кръг на текущият футболен шампионат в Първа ПФЛ на България между тимовете на Септември София и Пирин Благоевград. Септември София приемат на Национален Стадион Васил Левски гостуващия отбор на Пирин Благоевград.

Фактите за предстоящия футболен двубой:

Септември София

Домакините от Септември София са на 10-та позиция в таблицата с общ сбор от 16 точки, след 5 победи, 1 равенство и 8 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 14 срещи имат голова разлика 10-20. На своя стадион отборът на Септември София е играл 7 мача, в които има 1 победа, едно равенство и 5 загуби, при голова разлика 3-11.

В предишните си 6 официални срещи в Първа ПФЛ играчите на Септември София имат в актива си 3 победи и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 4 гола и получени 10 гола.

Пирин Благоевград

Гостуващият състав на Пирин Благоевград е 11-ти в таблицата с актив от 13 точки, записани след 2 победи, 7 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 14 срещи има голова разлика 12-13. Далеч от дома отборът е играл 7 срещи до момента, в които има 1 победа, 5 равенства и 1 загуба, отбелязал е 4 гола във вратата на приемащите го отбори и е позволил да му вкарат 4 гола във вратата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Пирин Благоевград са постигнали 4 равенства и 2 загуби и нямат победа, при обща голова разлика 2-4.

Септември София - Пирин Благоевград - директни двубои

В предишната среща между двата отбора, съставът на Септември София има записанa 1 победа, а отбора на Пирин Благоевград не е спечелил нито 1 победа.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините е с 3 поредни победи в първенството на България, а на собствения си терен има победа в последния си мач.

Отборът на гостите от Пирин Благоевград има загуба в предишната си среща в България, а на чужд терен е с 4 равенствa.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.50

bet365