Сент Трюиден - Клуб Брюж

Първа Дивизия А - Белгия

19.01.2023 21:45

1 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.80 (среден)

Днешната прогноза е за футболния двубой от поредния кръг на футболното първенство в Първа Дивизия А на Белгия между футболистите на Сент Трюиден и Клуб Брюж.

Информация за предстоящия футболен мач:

Сент Трюиден

Домакините от Сент Трюиден заемат 9-то място в таблицата с временното подреждане с актив от 30 точки, събрани след 8 победи, 6 равенства и 6 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 20 двубоя са вкарали 22 гола във вратата на противниците си и са инкасирали 20 гола в мрежата си. На домашна сцена Сент Трюиден има 9 срещи до момента, в които има 3 победи, 2 равенства и 4 загуби, отбелязал е 9 гола във вратата на своите гости и е допуснал 10 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството тимът на Сент Трюиден има в актива си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, като са записали в противниковата врата 10 гола и са получили 5 гола от съперниците си.

Клуб Брюж

Тимът на гостите от Клуб Брюж е 4-ти във временното класиране с 35 точки, постигнати след 10 победи, 5 равенства и 5 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 20 двубоя има голова разлика 37-25. Далеч от дома отборът е играл 9 срещи досега, в които има 4 победи, 1 равенство и 4 загуби, вкарал е 13 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 13 гола във вратата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Клуб са постигнали 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 9-11.

Сент Трюиден - Клуб Брюж - директни срещи

В предишните 5 играни двубоя между двата тима, Сент Трюиден не е постигнал нито 1 победа, а отбора на Клуб Брюж има постигнати 5 успеха, при общо голово съотношение 2-10. В последните 2 срещи пред своите фенове срещу състава на Синьо-черните, играчите на Сент Трюиден нямат победа и 2 загуби.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на Сент Трюиден има успех в последния кръг в шампионата, а у дома има победа в предишния си двубой.

Тимът на гостите от Клуб Брюж стигна до реми в последния си мач в Белгия, а на чужд терен е с 2 поражения.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.80