Сътън Юнайтед - Барнет

Национална Лига - Англия

06.08.2019 21:45

1 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.40 (среден)
bet365

Днешната прогноза е за мача между футболните тимове на Сътън Юнайтед и Барнет от 2-ия кръг на текущият футболен шампионат в Национална Лига на Англия. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите играчи срещу играчите на Барнет.

Информация за днешния сблъсък:

Сътън Юнайтед

Играчите на състава домакин са 2-ри в таблицата с временното подреждане с актив от 3 точки, след 1 победа от началото на новото първенство, като имат голова разлика 3-1. На домашна сцена Сътън Юнайтед все още няма изиграна среща досега, като все още не е успял да се разпише в противниковата врата и все още не е позволил да му вкарат нито един гол в своята врата.

В предишните си 6 официални двубоя в Национална Лига футболистите на Сътън Юнайтед имат записани 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 10 гола.

Барнет

Тимът на гостите от Барнет е 8-ми в таблицата с временното подреждане с актив от 3 точки, след 1 победа от началото на новия шампионат, като има положителна голова разлика 1-0. Навън съставът все още няма изиграна среща до момента, като все още не се е разписал в противниковата врата и все още не е допуснал нито един гол в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Барнет са записали 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 6-6.

Сътън Юнайтед - Барнет - директни двубои

В предишните 2 мача между двата противника, Сътън Юнайтед има спечеленa една победа, отбора на Барнет не е спечелил нито една победа, а една среща е завършил наравно, при общо голово съотношение 1-0. В предишната среща на своя терен срещу Барнет, Домакините от Сътън Юнайтед нямат победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на Сътън Юнайтед постигна победа в последния си двубой в първенството, а у дома стигна до равенство в последния си мач.

Отборът на гостите е с 2 поредни успеха в първенството, а като гост има победа в последния си двубой.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.40

bet365