Сарпсборг 08 - ХамКам

Елитсериен - Норвегия

16.05.2024 19:00

1 - 7

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.85 (среден)

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между футболистите на Сарпсборг 08 и ХамКам от 8-ия кръг на настоящето футболно първенство в Норвегия в турнира Елитсериен.

Накратко факти и статистика за предстоящата среща:

Сарпсборг 08

Сарпсборг 08 са 12-ти в класирането с актив от 7 точки, след 2 победи, 1 равенство и 4 загуби от започването на сезона, като в изиграните 7 мача са вкарали 7 гола във вратата на съперниците си и са позволили да им вкарат 10 попадения в собствената мрежа. Пред своите горещи фенове Сарпсборг 08 е изиграл 3 мача, в които има 1 победа и 2 загуби, вкарал е едно попадение във вратата на съперниците си и е допуснал 3 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Елитсериен футболистите на Сарпсборг 08 са записали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 7-9.

ХамКам

Тимът на гостите от ХамКам заема 15-то място във временното класиране с общ актив от 4 точки, след 4 равенства и 4 загуби от началото на шампионата, като все още търси първата си победа, като в изиграните общо 8 мача е отбелязал 5 попадения в противниковата врата и е получил 9 попадения в собствената мрежа. На чужд терен отборът е изиграл 5 мача, в които е записал 3 равенства и 2 загуби и все още са без победа навън, реализирал е 3 попадения в мрежата на съперниците си и е допуснал 5 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Елитсериен тимът на ХамКам има на сметката си 3 равенства и 3 загуби и не са постигнали нито една победа, при голова разлика 4-7.

Сарпсборг 08 - ХамКам - преки мачове

В последните 4 срещи между двата състава, Сарпсборг 08 има записанa една победа, тима на ХамКам има записани 2 победи, а една среща е завършил реми, при общо голово съотношение 7-8. В последните 2 мача у дома срещу състава на ХамКам, Домакините от Сарпсборг 08 имат една победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините допусна неуспех в последния кръг в шампионата на Норвегия, а при домакинствата си постигна победа в последната си среща.

Съставът на гостите от ХамКам е с 3 поредни ремита в шампионата, а далеч от дома е с 2 равенствa.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.85