Санднес - Бран Берген

Типелиген - Норвегия

16.09.2012 19:00

3 - 3

футболна прогноза резултат
Прогноза:X2
Коефициент:1.29 (среден)
bet365

Като днешна прогноза ще обърна внимание на двубоя от 22-ия кръг на сезона в Норвегия в Типелиген между футболните състави на Санднес и Бран Берген.

Информация за предстоящия мач:

Санднес

Футболистите на състава домакин са на 14-то място в таблицата с актив от 20 точки, записани след 5 победи, 5 равенства и 10 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 20 мача са реализирали 23 попадения във вратата на съперниците си и са инкасирали 38 попадения във вратата си. На своя терен отборът на Санднес има 10 мача досега, в които има 3 победи, 3 равенства и 4 загуби, отбелязал е 10 гола в противниковата врата и е получил 13 попадения във вратата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Санднес са записали една победа и 5 загуби, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 15 гола.

Бран Берген

Тимът на гостите от Бран Берген заема 5-то място в таблицата с общ сбор от 32 точки, натрупани след 10 победи, 2 равенства и 9 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 21 срещи има голова разлика 42-30. На чужд терен съставът е играл 10 мача досега, в които е записал 2 победи, едно равенство и 7 загуби, вкарал е 13 гола във вратата на посрещащите го тимове и е получил 18 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Типелиген тимът на Бран Берген има записани 4 победи, едно равенство и една загуба, като са записали в противниковата врата 14 гола и са инкасирали 6 гола от противниковите футболни тимове.

Санднес - Бран Берген - преки срещи

В предишната среща между двата отбора, Санднес не е постигнал нито една победа, а отбора на Бран Берген има постигнатa една победа.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Съставът на домакините загуби предишния си двубой в първенството на Норвегия, а у дома има победа преди това.

Съставът на гостите от Бран Берген има победа в последната си среща в Норвегия, а на чужд терен допусна поражение в последната си среща.

 

Прогноза: X2   Среден Коефициент: 1.29

bet365