Сандеця Нови Сонч - Термалика Нечеча

Първа Лига - Полша

05.09.2020 20:00

0 - 1

футболна прогноза резултат
Прогноза:X2
Коефициент:1.40 (среден)
bet365

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от поредния кръг на настоящият футболен шампионат в Първа Лига на Полша между съставите на Сандеця Нови Сонч и Термалика Нечеча. Играчите на Сандеця Нови Сонч посрещат на Отец Владислав Аугустин гостуващия отбор на Термалика Нечеча.

Факти и статистика за предстоящия сблъсък:

Сандеця Нови Сонч

Домакините от Сандеця Нови Сонч са 13-ти в таблицата с временното подреждане с нула точки след 1 загуба, като имат отрицателна голова разлика 1-3. На домашна сцена Сандеця Нови Сонч все още не е изиграл нито една среща до момента, при голова разлика 0-0.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на Сандеця Нови Сонч има на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са реализирали 5 гола и са допуснали 7 попадения.

Термалика Нечеча

Тимът на гостите от Термалика Нечеча е на 7-мо място във временното класиране с актив от 3 точки, след 1 победа от началото на новия шампионат, като има положителна голова разлика 1-0. При гостуванията си отборът все още не е изиграл нито една среща досега, при обща голова разлика 0-0.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Термалика Нечеча има на сметката си 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, като са вкарали 7 попадения и са допуснали 1 попадения.

Сандеця Нови Сонч - Термалика Нечеча - директни двубои

В последните 5 играни двубоя между двата съперника, Сандеця Нови Сонч няма спечелена нито една победа, отбора на Термалика Нечеча има записани 2 успеха, а в 3 мача двата състава са завършили наравно, при общо голово съотношение 3-9. В последните 2 срещи на своя стадион Отец Владислав Аугустин срещу Термалика Нечеча, Домакините от Сандеця Нови Сонч нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на Сандеця Нови Сонч има неуспех в предишния си двубой в първенството, а на собствения си терен е в серия от 2 последователни успеха.

Съставът на гостите е с 2 последователни успеха в шампионата, а далеч от дома стигна до равенство в последния си двубой.

 

Прогноза: X2   Среден Коефициент: 1.40

bet365