Салфорд Сити - Мейдстоун Юнайтед

Национална Лига - Англия

08.09.2018 17:00

1 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1
Коефициент:1.53 (среден)
bet365

През днешният ден мисля да обърна внимание на футболния сблъсък от 10-ия кръг на шампионата в Национална Лига на Англия между футболните тимове на Салфорд Сити и Мейдстоун Юнайтед. Треньора на домакините извежда на своя терен своите футболисти срещу футболистите на Мейдстоун Юнайтед.

Накратко малко факти и статистика за днешната среща:

Салфорд Сити

Салфорд Сити са 9-ти във временното подреждане с общ сбор от 15 точки, постигнати след 4 победи, 3 равенства и 2 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 9 двубоя имат положителна голова разлика 14-10. Пред своите верни почитатели съставът на Салфорд Сити има 4 мача, в които е записал 3 победи, 1 равенство и нито 1 загуба у дома, при обща голова разлика 9-5.

В последните си 6 срещи в първенството тимът на Салфорд Сити има записани 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, при обща голова разлика 11-5.

Мейдстоун Юнайтед

Съставът на гостите от Мейдстоун Юнайтед се намира на 20-та позиция във временното подреждане със събрани 7 точки, записани след 2 победи, едно равенство и 6 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 9 срещи е успял да вкара 8 гола в противниковата врата и е получил 14 попадения в своята мрежа. На чужд терен отборът има 4 двубоя до момента, в които е записал 1 победа и 3 загуби, при обща голова разлика 4-8.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Мейдстоун Юнайтед имат записани 1 победа и 5 загуби, като са реализирали в мрежата на своите противници 5 гола и са получили 9 гола от футболистите на съперниците си.

Салфорд Сити - Мейдстоун Юнайтед - директни мачове

.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините от Салфорд Сити постигна победа в предишния си двубой в първенството, а при домакинствата си е с 3 последователни успеха.

Тимът на гостите е с 4 последователни загуби в шампионата, а като гост е с 3 последователни поражения.

 

Прогноза: 1   Среден Коефициент: 1.53

bet365