СалПа Сало - Паргас ИФ

Каконен Група В - Финландия

17.09.2020 18:30

0 - 0

футболна прогноза резултат
Прогноза:1X
Коефициент:1.53 (среден)

През днешният ден мисля да пиша за футболния мач между футболните състави на СалПа Сало и Паргас ИФ от 12-ия кръг на футболното първенство във Финландия в турнира Каконен Група В. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващия футболен отбор на Паргас ИФ на домашния си стадион.

Фактите за предстоящия футболен сблъсък:

СалПа Сало

СалПа Сало са на 7-ма позиция в таблицата с актив от 12 точки, постигнати след 3 победи, 3 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 12 двубоя имат отрицателна голова разлика 21-28. Като домакин съставът има 6 срещи, в които има 2 равенства и 4 загуби и все още не е постигнал нито една победа у дома, вкарал е 7 попадения в противниковата врата и е допуснал 19 попадения във вратата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на СалПа Сало са постигнали една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 9-11.

Паргас ИФ

Съставът на гостите от Паргас ИФ е 3-ти във временното класиране със събрани 21 точки, след 6 победи, 3 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 11 срещи има положителна голова разлика 20-12. Като гост съставът има 5 срещи, в които е записал 3 победи, 1 равенство и 1 загуба, реализирал е 7 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 6 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Каконен Група В тимът на Паргас ИФ има на сметката си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, при голова разлика 13-8.

СалПа Сало - Паргас ИФ - директни срещи

В предишната среща между двата противника, СалПа Сало е постигнал една победа, а отбора на Паргас ИФ няма записана нито една победа.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Тимът на домакините е в серия от 2 последователни загуби в първенството, а у дома допусна неуспех в последния си двубой.

Тимът на Паргас ИФ е в серия от 2 последователни успеха в първенството, а на чужд терен е с 2 успеха.

 

Прогноза: 1X   Среден Коефициент: 1.53