СалПа Сало - Гнистан Хелзинки

Каконен Група В - Финландия

19.06.2019 18:30

2 - 3

футболна прогноза резултат
Прогноза:2
Коефициент:1.83 (среден)
bet365

През днешният ден ще се проведе футболната среща от 9-ия кръг на настоящето първенство в Финландия в Каконен Група В между футболните тимове на СалПа Сало и Гнистан Хелзинки. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващите футболисти на Гнистан Хелзинки на домашния си стадион.

Накратко факти и статистика за днешната среща:

СалПа Сало

Домакините са 5-ти в класирането с 13 точки, записани след 4 победи, 1 равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните 7 двубоя са вкарали 15 попадения и са допуснали 9 попадения във вратата си. Като домакин СалПа Сало има 3 двубоя досега, в които е записал 2 победи и една загуба, при голова разлика 9-3.

В предишните си 6 официални срещи в Каконен Група В отборът на СалПа Сало е постигнал 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 14 вкарани и 8 получени гола.

Гнистан Хелзинки

Гостуващият състав на Гнистан Хелзинки е 1-ви в класирането с 18 точки, след 6 победи и 1 загуба от започването на първенството, като в изиграните общо 7 срещи има положителна голова разлика 19-6. Навън съставът е изиграл 4 мача, в които има само победи, вкарал е 13 попадения в противниковата врата и е допуснал 2 попадения в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството отборът на Гнистан Хелзинки има записани 5 победи и 1 загуба, като са вкарали в мрежата на своите противници 15 гола и са получили 6 гола от футболистите на своите противници.

СалПа Сало - Гнистан Хелзинки - преки срещи

.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Тимът на СалПа Сало допусна загуба в предишната си среща в първенството, а на своя стадион постигна успех в предишната си среща.

Съставът на гостите от Гнистан Хелзинки е в серия от 5 успеха в Финландия, а като гост е с 4 поредни успеха.

 

Прогноза: 2   Среден Коефициент: 1.83

bet365